1. Yoni Fresh Blend Your V® Yoni Stoom kruiden Vaginale stoomkruiden Vaginaal Stoombad V-steaming V Steam kruiden.

Yoni Fresh Blend Your V® Yoni Stoom kruiden Vaginale stoomkruiden Vaginaal Stoombad V-steaming V Steam kruiden.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Your V weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Yoni Fresh Blend Your V® Yoni Stoom kruiden Vaginale stoomkruiden Vaginaal Stoombad V-steaming V Steam kruiden. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Yoni Fresh Blend Your V® Yoni Stoom kruiden Vaginale stoomkruiden Vaginaal Stoombad V-steaming V Steam kruiden.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

Allergeneninformatie

Wij gebruiken alleen biologische therapeutische kruiden. Mocht u een allergie hebben voor 1 van deze kruiden, neem contact op zodat wij deze voor u kunnen aanpassen.

Inhoud

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Omschrijving van Yoni Fresh Blend Your V® Yoni Stoom kruiden Vaginale stoomkruiden Vaginaal Stoombad V-steaming V Steam kruiden.

De Yoni Fresh Blend mix wordt gemaakt met 100% biologische kruiden en is exclusief samengesteld voor het stoombad. De mix bevat onder andere zoethout, kamille, jasmijn en marshmallow, wat samen een zachte, subtiele geur geeft. Het geheel wordt afgerond met een verfrissend aroma van citroen. De mix heeft een milde, verzachtende werking op de vagina, waardoor het geschikt is voor alle leeftijden en alle huidtypes. De mix is vrij van schadelijke stoffen, dus je hoeft je geen zorgen te maken over bijwerkingen. De Yoni Fresh Blend mix is een heerlijke manier om te ontspannen en te genieten van een heerlijk, verfrissend stoombad. Dankzij de speciale samenstelling met biologische kruiden zorgt de mix voor een milde en subtiele geur die je zal verwelkomen. Laat deze mix je helpen om je lichaam te verwennen en je vagina in balans te brengen.

Veelgestelde vragen over de Your V Unknown televisie

Yoni Fresh Blend Your V® Yoni Stoom kruiden Vaginale stoomkruiden Vaginaal Stoombad V-steaming V Steam kruiden. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van Yoni Fresh Blend Your V® Yoni Stoom kruiden Vaginale stoomkruiden Vaginaal Stoombad V-steaming V Steam kruiden. zijn als volgt:

.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Wij gebruiken alleen biologische therapeutische kruiden. Mocht u een allergie hebben voor 1 van deze kruiden, neem contact op zodat wij deze voor u kunnen aanpassen.

De inhoud van Yoni Fresh Blend Your V® Yoni Stoom kruiden Vaginale stoomkruiden Vaginaal Stoombad V-steaming V Steam kruiden. is , er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Yoni Fresh Blend Your V® Yoni Stoom kruiden Vaginale stoomkruiden Vaginaal Stoombad V-steaming V Steam kruiden. is .

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten