1. Easytoys Zwarte Anaal Douche Medium.

Easytoys Zwarte Anaal Douche Medium.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met EasyToys weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Easytoys Zwarte Anaal Douche Medium. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Easytoys Zwarte Anaal Douche Medium.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

ingrediënten

Allergeneninformatie

Inhoud

1 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

China

Omschrijving van Easytoys Zwarte Anaal Douche Medium.

Deze EasyToys Zwarte Anaal Douche Medium is gemaakt van hoogwaardig ABS materiaal, waardoor het stevig en duurzaam is. De douche heeft een ingebouwde pomp, waardoor de waterstroom zeer goed te reguleren is. Je kunt met deze pomp de stroom krachtig maken, of juist subtiel en zacht. De douche is ook voorzien van een lange flexibele slang, waardoor het gebruik ervan eenvoudig en comfortabel is. De douche is verder voorzien van een krachtige, verstelbare waterstraal, waardoor je jouw anaal reiniging op een effectieve manier kunt uitvoeren. Door de krachtige waterstraal kun je gericht en grondig reinigen. De douche is ook voorzien van een uitneembaar filter, zodat je zeker weet dat je steeds met schoon water schoonmaakt. Deze flexibele douche is eenvoudig te verplaatsen en heeft een modern design, waardoor het ook een opvallend stuk voor in je badkamer is.

Veelgestelde vragen over de EasyToys Unknown televisie

Easytoys Zwarte Anaal Douche Medium. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van Easytoys Zwarte Anaal Douche Medium. zijn als volgt:

ingrediënten.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Easytoys Zwarte Anaal Douche Medium. is 1 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Easytoys Zwarte Anaal Douche Medium. is China.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten