1. Anijs Geurkruiden.

Anijs Geurkruiden.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Steamyour-v.com weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Anijs Geurkruiden. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Anijs Geurkruiden.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

Allergeneninformatie

Niet bekend

Inhoud

20 g

Aantal stuks in verpakking

4 stuk(s)

Inhoud per dispenser

5 g

Land van oorsprong

Omschrijving van Anijs Geurkruiden.

De Anijs Geurkruiden zijn een unieke manier om de geur van het lichaam te verbeteren. De kruiden worden gemaakt van pure anijsbladeren uit Suriname en hebben een heerlijke, kruidige geur. Ze zijn perfect om te gebruiken tijdens een vaginaal stoombad, vooral als je net bevallen bent of als je ongesteld bent geweest. De geur van de kruiden helpt de rauwe geur die je lichaam kan hebben te verwijderen. Het gebruik van de Anijs Geurkruiden is heel eenvoudig. Je voegt een kleine hoeveelheid toe aan het water dat je gaat gebruiken voor je stoombad en laat het daarna weken in het warme water. Na een paar minuten kun je al de heerlijke geur van de anijs kruiden ruiken. Je kunt de kruiden ook gebruiken in andere manieren, zoals in badzout of badoliën, om de geur van je bad te verbeteren. De Anijs Geurkruiden zijn een heerlijke manier om je lichaam te verfraaien.

Veelgestelde vragen over de Steamyour-v.com Unknown televisie

Anijs Geurkruiden. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van Anijs Geurkruiden. zijn als volgt:

.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Niet bekend

De inhoud van Anijs Geurkruiden. is 20 g, er zitten 4 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is 5 g.

Het land van oorsprong van Anijs Geurkruiden. is .

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten