1. Aa Intymna Advanced Med specjalistyczna emulsja do higieny intymnej.

Aa Intymna Advanced Med specjalistyczna emulsja do higieny intymnej.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met aa weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Aa Intymna Advanced Med specjalistyczna emulsja do higieny intymnej. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Aa Intymna Advanced Med specjalistyczna emulsja do higieny intymnej.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

Allergeneninformatie

Inhoud

300 ml

Aantal stuks in verpakking

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Omschrijving van Aa Intymna Advanced Med specjalistyczna emulsja do higieny intymnej.

De Intymna Advanced Med emulsie bevat speciale actieve ingrediënten die de gezondheid van de intieme delen verbeteren. Het bevat actieve bestanddelen zoals panthenol en allantoïne die helpen bij het herstellen van de huidbarrière, het hydrateren van de huid en het verminderen van irritatie. Daarnaast bevat het ook vitamines en plantenextracten zoals calendula, kamille en aloë vera die de huid beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Met Intymna Advanced Med kun je een hoog niveau van intieme hygiëne verzorgen. Het is speciaal ontworpen om de juiste pH-balans te behouden en tegelijkertijd de intieme delen te beschermen en te verzorgen. Het bevat een speciale formule met een natuurlijke samenstelling, wat het gebruik voor elke huidtype veilig maakt. Bovendien is het product dermatologisch getest en geschikt voor gebruik door zowel mannen als vrouwen.

Veelgestelde vragen over de aa Unknown televisie

Aa Intymna Advanced Med specjalistyczna emulsja do higieny intymnej. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van Aa Intymna Advanced Med specjalistyczna emulsja do higieny intymnej. zijn als volgt:

.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Aa Intymna Advanced Med specjalistyczna emulsja do higieny intymnej. is 300 ml, er zitten aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Aa Intymna Advanced Med specjalistyczna emulsja do higieny intymnej. is .

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten