1. Durex Intima Protect Intimate Wipes 2in1.

Durex Intima Protect Intimate Wipes 2in1.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Durex Intima weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Durex Intima Protect Intimate Wipes 2in1. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Durex Intima Protect Intimate Wipes 2in1.

Type product

Vaginale doekjes

Ingrediënten

Aqua, glycerin, benzyl, alcohol, PEG-40 hydrogenated castor oil, sodiumhydroxide, parfum, benzoic acid, trideceth-9, allantoin, PEG-5 ethylhexanoate, capryl/capramidopropyl betaine, sorbic acid, pentylene glycol, caprylyl glycol, decylene glycol, sodiumchloride, vaccinium macrocarpon fruit juice, sodium benzoate, alphalsomethyllonone, benzyl benzoate, citral, hydroxycitronellal, limonene, potassiumsorbate

Allergeneninformatie

Zie verpakking

Inhoud

100 g

Aantal stuks in verpakking

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Omschrijving van Durex Intima Protect Intimate Wipes 2in1.

De Durex Intima Protect Intimate Wipes 2in1 zijn een innovatief product voor vrouwen die hun intieme hygiëne willen verbeteren. De doekjes bevatten een speciale pH-neutrale formule die de natuurlijke balans van de vaginale zone beschermt. Ze zijn verrijkt met aloë vera en vitamine E waardoor ze de intieme zone verzorgen en verzachten. De doekjes zijn ook verpakt in een compacte verpakking die makkelijk mee te nemen is. De Durex Intima Protect Intimate Wipes 2in1 zijn perfect om mee te nemen op reis of naar het sporten. Ze helpen om je fris en schoon te voelen en bieden tegelijkertijd een optimale bescherming van de intieme zone. De doekjes zijn niet alleen verfrissend, maar helpen ook om jeuk en irritatie te verminderen. Het resultaat: een fris en schoon gevoel dat de hele dag aanhoudt.

Veelgestelde vragen over de Durex Intima Unknown televisie

Durex Intima Protect Intimate Wipes 2in1. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale doekjes.


De ingrediënten van Durex Intima Protect Intimate Wipes 2in1. zijn als volgt:

Aqua, glycerin, benzyl, alcohol, PEG-40 hydrogenated castor oil, sodiumhydroxide, parfum, benzoic acid, trideceth-9, allantoin, PEG-5 ethylhexanoate, capryl/capramidopropyl betaine, sorbic acid, pentylene glycol, caprylyl glycol, decylene glycol, sodiumchloride, vaccinium macrocarpon fruit juice, sodium benzoate, alphalsomethyllonone, benzyl benzoate, citral, hydroxycitronellal, limonene, potassiumsorbate.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Zie verpakking

De inhoud van Durex Intima Protect Intimate Wipes 2in1. is 100 g, er zitten aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Durex Intima Protect Intimate Wipes 2in1. is .

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten