1. Intieme hygiënegel Lactacyd Beschermer (250 ml).

Intieme hygiënegel Lactacyd Beschermer (250 ml).

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Lactacyd weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Intieme hygiënegel Lactacyd Beschermer (250 ml). en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Intieme hygiënegel Lactacyd Beschermer (250 ml).

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

Aqua, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Lactic Acid, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Propylene Glycol, PEG-55 Propylene Glycol Oleate, Thymus Vulgaris Flower/Leaf Extract, Sodium Chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Ethoxydiglycol, Coco-Clucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Benzoate, Parfum, Triethyl Citrate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Copper Usnate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate.

Allergeneninformatie

nvt

Inhoud

250 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

250 ml

Land van oorsprong

Europa

Omschrijving van Intieme hygiënegel Lactacyd Beschermer (250 ml).

Lactacyd Intieme Hygiënegel Beschermer is een unieke emulsie die speciaal is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de intieme zone van vrouwen optimaal wordt verzorgd. De gel is verrijkt met actieve ingrediënten met antiseptische en hydraterende eigenschappen. Het is een milde formule die je dagelijks kunt gebruiken, wat bijdraagt aan een optimaal intieme hygiëne. Deze gel is ideaal voor vrouwen die last hebben van lichte irritatie en gevoeligheid voor parfum. Het is eenvoudig te gebruiken door het aan te brengen op de uitwendige intieme zone, goed schuimen en af te spoelen onder stromend water. Vervolgens kun je de zone voorzichtig afdrogen met een schone handdoek. Bij irritatie is het aanbevolen om het gebruik te stoppen. Deze Intieme Hygiënegel Beschermer van Lactacyd is een effectieve en aangename manier om je intieme hygiëne te verbeteren. Het is verrijkt met een unieke formule die helpt om een aangename geur en zachtheid te behouden. De gel is dermatologisch getest, waardoor het veilig is voor alle huidtypes. Bovendien is het een product dat vrij is van parab.

Veelgestelde vragen over de Lactacyd Unknown televisie

Intieme hygiënegel Lactacyd Beschermer (250 ml). is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van Intieme hygiënegel Lactacyd Beschermer (250 ml). zijn als volgt:

Aqua, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Lactic Acid, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Propylene Glycol, PEG-55 Propylene Glycol Oleate, Thymus Vulgaris Flower/Leaf Extract, Sodium Chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Ethoxydiglycol, Coco-Clucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Benzoate, Parfum, Triethyl Citrate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Copper Usnate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate..

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

nvt

De inhoud van Intieme hygiënegel Lactacyd Beschermer (250 ml). is 250 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is 250 ml.

Het land van oorsprong van Intieme hygiënegel Lactacyd Beschermer (250 ml). is Europa.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten