1. Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Perzik Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren.

Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Perzik Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Noenoo weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Perzik Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Perzik Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

Zedoary , Mugwort, Angelica, Kruidnagel, Magnolia, Saffloer

Allergeneninformatie

Niet gebruiken bij allergie op een van de ingrediënten.

Inhoud

30 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

China

Omschrijving van Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Perzik Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren.

Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Perzik Verwijderd geur Glijmiddel is een uniek product dat vrouwen helpt bij hun intieme hygiëne. Deze olie is verrijkt met actieve ingrediënten die helpen bij het verwijderen van geur, het verminderen van ingegroeide haren en het bevorderen van de algehele gezondheid van de vrouwelijke geslachtsdelen. Dankzij de massageolie krijgt u een optimaal glijmiddel dat helpt bij het verlichten van irritatie en het verbeteren van de bloedtoevoer naar het gebied. Het heeft tevens een verfrissende perzikgeur die de zintuigen verfrist. De olie heeft een heerlijk zachte textuur en is vrij van parabenen, glycerine, alcohol en andere chemische stoffen. Het is licht, maar hydraterend en zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd blijft. De olie is vrij van parfum en is daarom geschikt voor elk type huid. Het is ook geschikt voor veganisten. De olie is eenvoudig aan te brengen en absorbeert snel in de huid, waardoor het direct effect heeft.

Veelgestelde vragen over de Noenoo Unknown televisie

Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Perzik Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Perzik Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren. zijn als volgt:

Zedoary , Mugwort, Angelica, Kruidnagel, Magnolia, Saffloer.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Niet gebruiken bij allergie op een van de ingrediënten.

De inhoud van Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Perzik Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren. is 30 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Perzik Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren. is China.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten