1. Chilly Intieme wasemulsie Gel 3 x Intiemtissues voordeelverpakking.

Chilly Intieme wasemulsie Gel 3 x Intiemtissues voordeelverpakking.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Chilly weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Chilly Intieme wasemulsie Gel 3 x Intiemtissues voordeelverpakking. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Chilly Intieme wasemulsie Gel 3 x Intiemtissues voordeelverpakking.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

Allergeneninformatie

Inhoud

Aantal stuks in verpakking

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Omschrijving van Chilly Intieme wasemulsie Gel 3 x Intiemtissues voordeelverpakking.

De Chilly Intieme wasemulsie Gel 3 x Intiemtissues voordeelverpakking is een uitstekende keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een goede manier om hun intieme hygiëne te verbeteren. De wasemulsie is gemaakt van milde, natuurlijke ingrediënten, ideaal voor het dagelijks gebruik. De gel is verrijkt met vitamine E en aloë vera, waardoor het een uitstekende hydratatie biedt. Bovendien is het pH-neutraal, wat het geschikt maakt voor alle huidtypes. De Chilly Intieme wasemulsie Gel 3 x Intiemtissues voordeelverpakking wordt geleverd met drie zakken intiemtissues. Deze tissues zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en zorgen voor een grondige reiniging van de intieme zone. Ze zijn zacht en comfortabel, zodat je je veilig voelt terwijl je deze gebruikt. Bovendien zijn de tissues hypoallergeen, waardoor ze geschikt zijn voor mensen met een gevoelige huid. De tissues zijn ook biologisch afbreekbaar, waardoor ze milieuvriendelijk zijn.

Veelgestelde vragen over de Chilly Unknown televisie

Chilly Intieme wasemulsie Gel 3 x Intiemtissues voordeelverpakking. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van Chilly Intieme wasemulsie Gel 3 x Intiemtissues voordeelverpakking. zijn als volgt:

.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Chilly Intieme wasemulsie Gel 3 x Intiemtissues voordeelverpakking. is , er zitten aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Chilly Intieme wasemulsie Gel 3 x Intiemtissues voordeelverpakking. is .

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten