1. Intieme Gel BIOGYNE Aginax (200 ml).

Intieme Gel BIOGYNE Aginax (200 ml).

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met BIOGYNE weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Intieme Gel BIOGYNE Aginax (200 ml). en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Intieme Gel BIOGYNE Aginax (200 ml).

Type product

Vaginale spray

Ingrediënten

Allergeneninformatie

Inhoud

Aantal stuks in verpakking

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Omschrijving van Intieme Gel BIOGYNE Aginax (200 ml).

Intieme Gel BIOGYNE Aginax (200 ml) is een uniek product dat zowel sensueel als verfrissend is. Het is gemaakt met de beste ingrediënten en een zachte formule die je intieme momenten zo aangenaam mogelijk maakt. Met zijn unieke samenstelling geeft het je een heerlijk gevoel van comfort en plezier. Deze intieme gel verrijkt met verzorgende ingrediënten zoals aloë vera, vitamine E, olijfolie en zoethoutwortelextract. Deze ingrediënten helpen de huid te verzachten en te hydrateren, waardoor het gevoel van comfort en plezier wordt versterkt. Het heeft ook een verfrissende geur die je geweldig zal laten voelen. Bovendien is de gel hypoallergeen en veilig voor gebruik. Intieme Gel BIOGYNE Aginax (200 ml) biedt je een heerlijk gevoel van comfort en plezier dat je nooit eerder hebt ervaren. Het is de perfecte verrijking voor al je intieme momenten, waardoor je je nog meer verbonden voelt met je partner. Wees niet bang om je fantasie de vrije loop te laten en geniet van een wereld vol plezier die deze intieme gel voor je open gooit!

Veelgestelde vragen over de BIOGYNE Unknown televisie

Intieme Gel BIOGYNE Aginax (200 ml). is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale spray.


De ingrediënten van Intieme Gel BIOGYNE Aginax (200 ml). zijn als volgt:

.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Intieme Gel BIOGYNE Aginax (200 ml). is , er zitten aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Intieme Gel BIOGYNE Aginax (200 ml). is .

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten