1. Squeeze Clean Douche Purple.

Squeeze Clean Douche Purple.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Seven Creations weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Squeeze Clean Douche Purple. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Squeeze Clean Douche Purple.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

Zie verpakking

Allergeneninformatie

Inhoud

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Omschrijving van Squeeze Clean Douche Purple.

Squeeze Clean Douche Purple is een perfecte douche die een glad TPR-oppervlak heeft en drie kleine openingen om het water door te laten. De watercapaciteit van deze douche is 190 ml en hij is van medische stijl. Het gebruik van deze douche is eenvoudig. Voordat je de douche inbrengt, is het belangrijk om de druk in de bol te laten zakken zodat deze kan verzachten. Daarna kun je de douche zo diep als je nodig hebt inbrengen. De Squeeze Clean Douche Purple heeft een ergonomisch design waardoor je meer controle hebt over de douche. Daarnaast heeft de douche een speciale sluiting, waardoor het water in de douche gehouden wordt. Met de Squeeze Clean Douche Purple is het eenvoudig om je intieme gebied goed schoon te houden. Door het handige ontwerp en de hoge kwaliteit materialen is deze douche perfect voor elke gebruiker.

Veelgestelde vragen over de Seven Creations Unknown televisie

Squeeze Clean Douche Purple. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van Squeeze Clean Douche Purple. zijn als volgt:

Zie verpakking.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Squeeze Clean Douche Purple. is , er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Squeeze Clean Douche Purple. is .

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten