1. Lactacyd Hydraterend 250ml.

Lactacyd Hydraterend 250ml.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Lactacyd weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Lactacyd Hydraterend 250ml. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Lactacyd Hydraterend 250ml.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

Aqua, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Lactic Acid, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Glycol Distearate, Glycerin, Parfum, Sodium Methylparaben.

Allergeneninformatie

Bevat

Inhoud

250 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

250 ml

Land van oorsprong

België

Omschrijving van Lactacyd Hydraterend 250ml.

Lactacyd Hydraterende Wasemulsie is een uniek product dat speciaal is ontwikkeld voor gebruik in de overgang of bij vaginale droogheid. Het bevat het unieke en hydraterende L2G-complex™, wat helpt bij het herstellen en versterken van de natuurlijke hydrolipidenlaag van de intieme huid. Het is zacht en verzorgend, zodat het de kwetsbare huid van het intieme gebied optimaliseert. De formule bevat Lacto-Intensief Complex, dat melkzuren bevat die helpen bij het herstellen van de natuurlijke pH-balans. Dit stelt de intieme huid in staat om zichzelf te beschermen tegen irritatie, infectie en verbranding. Het bevat ook Pro-Vitamine B5, dat de huid hydrateert en beschermt tegen uitdroging. Bovendien bevat het een zachte, milde wasstof die de huid reinigt zonder het vochtgehalte te verminderen. Lactacyd Hydraterende Wasemulsie is een uitstekend product om te gebruiken in plaats van traditionele zeep. Het is vrij van parabenen, parfums, kleurstoffen en conserveringsmiddelen die de intieme huid kunnen irriteren. Het is ook zeer geschikt voor gebruik.

Veelgestelde vragen over de Lactacyd Unknown televisie

Lactacyd Hydraterend 250ml. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van Lactacyd Hydraterend 250ml. zijn als volgt:

Aqua, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Lactic Acid, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Glycol Distearate, Glycerin, Parfum, Sodium Methylparaben..

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Bevat

De inhoud van Lactacyd Hydraterend 250ml. is 250 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is 250 ml.

Het land van oorsprong van Lactacyd Hydraterend 250ml. is België.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten