1. By Yoni Kruiden Vaginaal stomen Stoom kruiden.

By Yoni Kruiden Vaginaal stomen Stoom kruiden.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met By Yoni weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over By Yoni Kruiden Vaginaal stomen Stoom kruiden. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties By Yoni Kruiden Vaginaal stomen Stoom kruiden.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

Lavendel, rozen, paardenbloem, rozemarijn, goudsbloem, eucalyptus, frambozenblad

Allergeneninformatie

Inhoud

30 g

Aantal stuks in verpakking

2 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Nederland

Omschrijving van By Yoni Kruiden Vaginaal stomen Stoom kruiden.

By Yoni Kruiden Vaginaal stomen Stoom kruiden is een unieke manier om te genieten van de voordelen van de traditionele Yoni-stoomtherapie. Met onze speciaal samengestelde mix van natuurlijke kruiden, kunt u de voordelen van Yoni-stoomtherapie rechtstreeks in uw eigen huis ervaren. Een bezoek aan een spa of een stomende sessie bij u thuis kunnen een grote investering zijn. Daarom bieden wij een betaalbare optie voor iedereen die de voordelen van Yoni-stoomtherapie wil ervaren. By Yoni Kruiden Vaginaal stomen Stoom kruiden is een uniek product, dat bestaat uit een selectie van de meest voorkomende kruiden voor Yoni-stoomtherapie. Onze mix van kruiden bestaat uit kamille, salie, rozemarijn, calendula, pepermunt, jeneverbes, tijm, koriander, gember, lavendel en venkel. Al deze kruiden hebben hun eigen voordelen en zijn effectief bij het verlichten van hormonale onbalans, verlichting van emotionele stress, verlichting van dysmenorroe, verbetering van de bloedcirculatie en meer. Door de kruiden te stomen is het effect veel krachtiger dan alleen kruiden te eten. De stoom verwarmt de k.

Veelgestelde vragen over de By Yoni Unknown televisie

By Yoni Kruiden Vaginaal stomen Stoom kruiden. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van By Yoni Kruiden Vaginaal stomen Stoom kruiden. zijn als volgt:

Lavendel, rozen, paardenbloem, rozemarijn, goudsbloem, eucalyptus, frambozenblad.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van By Yoni Kruiden Vaginaal stomen Stoom kruiden. is 30 g, er zitten 2 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van By Yoni Kruiden Vaginaal stomen Stoom kruiden. is Nederland.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten