1. Cydonia Vijf Plantenextracten droge vagina overgang intieme ongemakken vaginale zetpillen.

Cydonia Vijf Plantenextracten droge vagina overgang intieme ongemakken vaginale zetpillen.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Cydonia weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Cydonia Vijf Plantenextracten droge vagina overgang intieme ongemakken vaginale zetpillen. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Cydonia Vijf Plantenextracten droge vagina overgang intieme ongemakken vaginale zetpillen.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

Samenstelling per vaginaaltablet
Sint Janskruid (Hypericum perforatum) olie 600 mg
Duizendblad (Achillea millefolium) extract 160 mg
Herderstasje (Capsella bursa-pastoris) extract 160 mg
Calendula (Calendula officinalis) extract 120 mg
Kamille (Chamomilla recutita) extract 120 mg

Ingrediënten: Plantenextracten, Bijenwas (Cera alba), Gehydrogeneerde plantaardige olie (Witepsol H 15), Propylene glycol, Tocopherol.

Allergeneninformatie

Niet te gebruiken bij overgevoeligheid van een van de bestandsdelen

Inhoud

30 g

Aantal stuks in verpakking

10 stuk(s)

Inhoud per dispenser

3 ml

Land van oorsprong

Bosnië-Herzegovina

Omschrijving van Cydonia Vijf Plantenextracten droge vagina overgang intieme ongemakken vaginale zetpillen.

De Cydonia Vijf Plantenextracten droge vagina overgang intieme ongemakken vaginale zetpillen helpen bij het herstellen van de natuurlijke pH-balans van de vagina. Deze pH-balans is essentieel voor de gezondheid ervan en voor een goede hygiëne. Het product bevat 5 plantenextracten, waaronder calendula, kamille en duizendblad. Deze ingrediënten zijn bekend om hun verzachtende en herstellende eigenschappen. De Cydonia zetpillen helpen bij het verminderen van intieme ongemakken, zoals jeuk en irritatie. Daarnaast herstellen ze het natuurlijke milieu van de vagina, waardoor het gezond en schoon blijft. De pillen kunnen ook helpen bij het verzachten van een droge vagina die samenhangt met bijvoorbeeld de menopauze. De pillen helpen bij het herstellen van de elasticiteit van de vagina, zodat deze soepel blijft. De Cydonia vaginaalzetpillen zijn gemakkelijk toe te passen, en bieden 24 uur bescherming.

Veelgestelde vragen over de Cydonia Unknown televisie

Cydonia Vijf Plantenextracten droge vagina overgang intieme ongemakken vaginale zetpillen. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van Cydonia Vijf Plantenextracten droge vagina overgang intieme ongemakken vaginale zetpillen. zijn als volgt:

Samenstelling per vaginaaltablet
Sint Janskruid (Hypericum perforatum) olie 600 mg
Duizendblad (Achillea millefolium) extract 160 mg
Herderstasje (Capsella bursa-pastoris) extract 160 mg
Calendula (Calendula officinalis) extract 120 mg
Kamille (Chamomilla recutita) extract 120 mg

Ingrediënten: Plantenextracten, Bijenwas (Cera alba), Gehydrogeneerde plantaardige olie (Witepsol H 15), Propylene glycol, Tocopherol..

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Niet te gebruiken bij overgevoeligheid van een van de bestandsdelen

De inhoud van Cydonia Vijf Plantenextracten droge vagina overgang intieme ongemakken vaginale zetpillen. is 30 g, er zitten 10 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is 3 ml.

Het land van oorsprong van Cydonia Vijf Plantenextracten droge vagina overgang intieme ongemakken vaginale zetpillen. is Bosnië-Herzegovina.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten