1. Somex Intiem Wasemulsie.

Somex Intiem Wasemulsie.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met somex weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Somex Intiem Wasemulsie. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Somex Intiem Wasemulsie.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

Aqua/Paraffinum liquidum/Propyleneglycol/PEG-40 stearate/Laureth- 4/Glyceryl stearate/PEG-4 dilaurate/PPG-20 methyl glucose ether distearate/PEG-100 stearate/Sodium acetate/Carbomer/ Triethanolamine/Propylparaben/Dioctyl sodium sulfosuccinate/Parfum/Acetic acid/Benzyl benzoate.

Allergeneninformatie

Inhoud

100 ml

Aantal stuks in verpakking

1

Inhoud per dispenser

100 ml

Land van oorsprong

Europa

Omschrijving van Somex Intiem Wasemulsie.

Met Somex® Intima krijgt u de optimale hygiëne van de anale en vaginale regio. De alcoholvrije emulsie bevat actieve ingrediënten die de slijmvliezen verzachten en een gevoel van comfort geven. De verzorgende formule bevat geen agressieve stoffen en heeft een zuurgraad (pH = 5,5) die respecteert en herstelt de natuurlijke zuurgraad. Somex® Intima helpt ook bij het voorkomen van irritatie en jeuk. Door de verzachtende eigenschappen geeft het soepelheid terug aan de huid en is het niet vettig, wat zorgt voor een mooie, stralende look. Bovendien vlekt het niet. Somex® Intima is aanbevolen voor gebruik tijdens menstruatie, zwangerschap, sexuele activiteiten, bij aambeien en na elk toiletbezoek. Het is een effectieve oplossing voor het behoud van de natuurlijke hygiëne en een optimale gezondheid.

Veelgestelde vragen over de somex Unknown televisie

Somex Intiem Wasemulsie. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van Somex Intiem Wasemulsie. zijn als volgt:

Aqua/Paraffinum liquidum/Propyleneglycol/PEG-40 stearate/Laureth- 4/Glyceryl stearate/PEG-4 dilaurate/PPG-20 methyl glucose ether distearate/PEG-100 stearate/Sodium acetate/Carbomer/ Triethanolamine/Propylparaben/Dioctyl sodium sulfosuccinate/Parfum/Acetic acid/Benzyl benzoate..

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Somex Intiem Wasemulsie. is 100 ml, er zitten 1 aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is 100 ml.

Het land van oorsprong van Somex Intiem Wasemulsie. is Europa.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten