1. Roze Steaming Seat.

Roze Steaming Seat.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met JoyToy weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Roze Steaming Seat. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Roze Steaming Seat.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

Geen

Allergeneninformatie

Inhoud

200 g

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

China

Omschrijving van Roze Steaming Seat.

De Roze Steaming Seat is een innovatieve toevoeging aan je dagelijkse hygiëne. De stoom zorgt ervoor dat je geslachtsdelen kunnen genieten van een verfrissende ervaring die je helpt om je gezondheid te verbeteren. Het is gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen hoge temperaturen. Het is ook volledig waterdicht en gemakkelijk schoon te maken. De Roze Steaming Seat is ook handig voor het oplossen van bepaalde gezondheidsproblemen zoals vaginale droogheid, schimmelinfecties en menstruatiekrampen. Ook wordt het aanbevolen voor het verbeteren van de seksuele prestaties, omdat het de bloedcirculatie in de geslachtsorganen verbetert. Het is een veilige manier om jezelf te verwennen met een intense en ontspannende ervaring. Geniet van kalmerende stoom die je seksuele kracht verbetert, terwijl je tegelijkertijd je gezondheid verbetert.

Veelgestelde vragen over de JoyToy Unknown televisie

Roze Steaming Seat. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van Roze Steaming Seat. zijn als volgt:

Geen.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Roze Steaming Seat. is 200 g, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Roze Steaming Seat. is China.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten