1. Bosfajalobie Natuurlijke vaginale reiniging.

Bosfajalobie Natuurlijke vaginale reiniging.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Steamyour-v.com weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Bosfajalobie Natuurlijke vaginale reiniging. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Bosfajalobie Natuurlijke vaginale reiniging.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

Natuurlijke bladeren uit de bossen van Suriname

Allergeneninformatie

Geen allergenen bekend

Inhoud

70 g

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

70 g

Land van oorsprong

Omschrijving van Bosfajalobie Natuurlijke vaginale reiniging.

De Bosfajalobie Natuurlijke Vaginale Reiniging is een uniek product dat is ontwikkeld door de inheemse Surinaamse vrouwen. Het is een natuurlijk product dat de zuurtegraad van de vagina in balans houdt. Het is een zeer fijn stoombad gemaakt van de bladeren van de Bosfajalobie-plant. Deze plant heeft een aantal unieke eigenschappen die de vagina ondersteunen en in balans brengen. De Bosfajalobie Natuurlijke Vaginale Reiniging is een uniek product dat de vrouwelijke gezondheid ondersteunt. Het helpt bij het verminderen van irritatie, jeuk en ongemakken die vaak voorkomen. Het helpt ook bij het versterken van de afweer van de vagina en het verminderen van de kans op vaginale infecties. Het maakt de vagina gezond en in balans. Daarnaast bevat het ook natuurlijke ingrediënten die de geur van de vagina verminderen. Het is een veilig en effectief product dat helpt bij het behouden van een goede gezondheid van de vagina.

Veelgestelde vragen over de Steamyour-v.com Unknown televisie

Bosfajalobie Natuurlijke vaginale reiniging. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van Bosfajalobie Natuurlijke vaginale reiniging. zijn als volgt:

Natuurlijke bladeren uit de bossen van Suriname.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Geen allergenen bekend

De inhoud van Bosfajalobie Natuurlijke vaginale reiniging. is 70 g, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is 70 g.

Het land van oorsprong van Bosfajalobie Natuurlijke vaginale reiniging. is .

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten