1. Noenoo Yoni Oil Olie Massage Yoni olie Kamille Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren.

Noenoo Yoni Oil Olie Massage Yoni olie Kamille Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Noenoo weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Noenoo Yoni Oil Olie Massage Yoni olie Kamille Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Noenoo Yoni Oil Olie Massage Yoni olie Kamille Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

Zedoary , Mugwort, Angelica, Kruidnagel, Magnolia, Saffloer

Allergeneninformatie

Niet gebruiken bij allergie op een van de ingrediënten.

Inhoud

30 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

China

Omschrijving van Noenoo Yoni Oil Olie Massage Yoni olie Kamille Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren.

Noenoo Yoni Oil Olie Massage biedt een unieke combinatie van essentiële oliën en extracten, gemaakt met liefde en passie, om u te helpen bij het versterken en kalmeren van het intieme gebied. Het is een krachtige olie die perfect is voor het verminderen van geïrriteerde en ontstoken huid. Het bevat kamille, die bekend staat om het verlichten van pijn, het verwijderen van geur en het verlichten van jeuk. Het bevat ook kruidenextracten die helpen bij het verzachten van de huid en het verminderen van ingegroeide haren. Het is ook perfect voor het verbeteren van de vochtbalans, waardoor het de perfecte keuze is als glijmiddel. Het heeft een heerlijke geur en is 100% natuurlijk. Met Noenoo Yoni Oil Olie Massage kunt u het intieme gebied goed en verzorgd houden, zodat u er het meeste plezier van kunt hebben. Het is perfect voor dagelijks gebruik en kan zelfs als een rustgevend bad worden gebruikt voor een ontspannen avond. Met deze olie kunt u zichzelf verwennen met een kalmerende, verkwikkende massage die.

Veelgestelde vragen over de Noenoo Unknown televisie

Noenoo Yoni Oil Olie Massage Yoni olie Kamille Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van Noenoo Yoni Oil Olie Massage Yoni olie Kamille Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren. zijn als volgt:

Zedoary , Mugwort, Angelica, Kruidnagel, Magnolia, Saffloer.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Niet gebruiken bij allergie op een van de ingrediënten.

De inhoud van Noenoo Yoni Oil Olie Massage Yoni olie Kamille Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren. is 30 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Noenoo Yoni Oil Olie Massage Yoni olie Kamille Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren. is China.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten