1. Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Lavendel Verwijderd geur Glijmiddel Lubricant Ingegroeide haren.

Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Lavendel Verwijderd geur Glijmiddel Lubricant Ingegroeide haren.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Noenoo weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Lavendel Verwijderd geur Glijmiddel Lubricant Ingegroeide haren. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Lavendel Verwijderd geur Glijmiddel Lubricant Ingegroeide haren.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

Zedoary , Mugwort, Angelica, Kruidnagel, Magnolia, Saffloer

Allergeneninformatie

Niet gebruiken bij allergie op een van de ingrediënten.

Inhoud

30 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

China

Omschrijving van Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Lavendel Verwijderd geur Glijmiddel Lubricant Ingegroeide haren.

Noenoo Yoni Olie Massage Oliën zijn de perfecte keuze voor vrouwen die een voedende en verzorgende olie zoeken voor hun intieme delen. Deze olie is gemaakt met 100% pure ingrediënten en heeft een heerlijke lavendelgeur. De natuurlijke eigenschappen van de olie helpen bij het verwijderen van onaangename geurtjes en het uitroeien van ingegroeide haren. Deze olie is ook perfect als glijmiddel. Het helpt bij het verminderen van schurende of irriterende sensaties tijdens het vrijen en het verminderen van wrijving, waardoor uw intieme momenten nog fijner en comfortabeler worden. De olie is niet alleen perfect voor intieme momenten, maar ook voor massage. Het helpt bij het verlichten van spierspanning en het verbeteren van de bloedsomloop. De olie bevat geen parabenen, sulfaten of minerale oliën en is daarom gemakkelijk op te nemen in de huid.

Veelgestelde vragen over de Noenoo Unknown televisie

Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Lavendel Verwijderd geur Glijmiddel Lubricant Ingegroeide haren. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Lavendel Verwijderd geur Glijmiddel Lubricant Ingegroeide haren. zijn als volgt:

Zedoary , Mugwort, Angelica, Kruidnagel, Magnolia, Saffloer.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Niet gebruiken bij allergie op een van de ingrediënten.

De inhoud van Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Lavendel Verwijderd geur Glijmiddel Lubricant Ingegroeide haren. is 30 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Lavendel Verwijderd geur Glijmiddel Lubricant Ingegroeide haren. is China.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten