1. Stoomjurk Yoni Stoomjurk Op 2 manieren te dragen V-steam Stoom Jurk voor yoni stomen.

Stoomjurk Yoni Stoomjurk Op 2 manieren te dragen V-steam Stoom Jurk voor yoni stomen.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Your V weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Stoomjurk Yoni Stoomjurk Op 2 manieren te dragen V-steam Stoom Jurk voor yoni stomen. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Stoomjurk Yoni Stoomjurk Op 2 manieren te dragen V-steam Stoom Jurk voor yoni stomen.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

Allergeneninformatie

Indien u hormoontherapie doet, diabetespatiënt, zwanger, of menstrueert dient u deze tests niet te doen. Voordat u de tester gebruikt moet u ervoor zorgen dat u in de afgelopen 24 uur geen vaginale douche, medicatie, drugs, en geen geslachtsgemeenschap heeft gehad.

Inhoud

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Omschrijving van Stoomjurk Yoni Stoomjurk Op 2 manieren te dragen V-steam Stoom Jurk voor yoni stomen.

De Yoni Stoom Jurk is op 2 manieren te dragen: met de lange mouwen of als een kimono. Met de lange mouwen kun je het kledingstuk gemakkelijk aantrekken, net als een normaal T-shirt. Met de kimono-stijl kun je de jurk open dragen, waardoor je de stoom gemakkelijk kunt inhaleren. De jurk is gemaakt van een comfortabele en ademende stof, waardoor er geen stoom verloren gaat. De V-steam stoom jurk is speciaal ontworpen voor de stoom therapie. Het is luxueus, ontworpen met een V-hals en gedecoreerd met kant. De jurk heeft ook veel praktische voordelen - het houdt je warm, het biedt ondersteuning voor een comfortabele stoomsessie en het is gemakkelijk aan te trekken. Het is ook te verkrijgen in verschillende maten. De jurk is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, waardoor je kunt kiezen wat het beste bij je past.

Veelgestelde vragen over de Your V Unknown televisie

Stoomjurk Yoni Stoomjurk Op 2 manieren te dragen V-steam Stoom Jurk voor yoni stomen. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van Stoomjurk Yoni Stoomjurk Op 2 manieren te dragen V-steam Stoom Jurk voor yoni stomen. zijn als volgt:

.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Indien u hormoontherapie doet, diabetespatiënt, zwanger, of menstrueert dient u deze tests niet te doen. Voordat u de tester gebruikt moet u ervoor zorgen dat u in de afgelopen 24 uur geen vaginale douche, medicatie, drugs, en geen geslachtsgemeenschap heeft gehad.

De inhoud van Stoomjurk Yoni Stoomjurk Op 2 manieren te dragen V-steam Stoom Jurk voor yoni stomen. is , er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Stoomjurk Yoni Stoomjurk Op 2 manieren te dragen V-steam Stoom Jurk voor yoni stomen. is .

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten