1. Intieme Gel Sanex Sensitive (250 ml).

Intieme Gel Sanex Sensitive (250 ml).

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Sanex weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Intieme Gel Sanex Sensitive (250 ml). en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Intieme Gel Sanex Sensitive (250 ml).

Type product

Vaginale spray

Ingrediënten

Allergeneninformatie

Inhoud

Aantal stuks in verpakking

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Omschrijving van Intieme Gel Sanex Sensitive (250 ml).

Intieme Gel Sanex Sensitive (250 ml) is een product dat is ontworpen om u te helpen bij het verrijken van uw intieme momenten. Het is een zachte, verzorgende gel die gemaakt is om een luxueuze, verzachtende sensatie te creëren. De gel is samengesteld met een verzameling van de meest verfijnde ingrediënten, waaronder aloë vera, kamille, vitamine E en macadamia-olie. Deze ingrediënten maken deze gel ideaal voor een intieme omgeving. Intieme Gel Sanex Sensitive (250 ml) is zacht en gemakkelijk aan te brengen. Het is een product dat je kunt gebruiken om je intieme momenten te verrijken. Het product is ook geformuleerd met een aantal verzorgende ingrediënten en heeft een licht parfum. Het is 100% hypoallergeen en heeft een verfrissende, verzachtende sensatie op de huid. Het product kan worden gebruikt voor zowel intieme massage als voor het verbeteren van de hydratatie van de huid. Intieme Gel Sanex Sensitive (250 ml) zal uw intieme momenten helpen verrijken en u een luxueuze sensatie geven.

Veelgestelde vragen over de Sanex Unknown televisie

Intieme Gel Sanex Sensitive (250 ml). is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale spray.


De ingrediënten van Intieme Gel Sanex Sensitive (250 ml). zijn als volgt:

.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Intieme Gel Sanex Sensitive (250 ml). is , er zitten aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Intieme Gel Sanex Sensitive (250 ml). is .

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten