1. By Yoni Jurk Stoomjurk Yoni stomen accessoires.

By Yoni Jurk Stoomjurk Yoni stomen accessoires.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met By Yoni weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over By Yoni Jurk Stoomjurk Yoni stomen accessoires. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties By Yoni Jurk Stoomjurk Yoni stomen accessoires.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

Niet van toepassing

Allergeneninformatie

Inhoud

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Nederland

Omschrijving van By Yoni Jurk Stoomjurk Yoni stomen accessoires.

De Yoni Jurk is meer dan alleen een stoomjurk; het is een complete oplossing voor het stomen van je intieme delen. De jurk is gemaakt van fijn zijden materiaal dat je intieme delen helemaal bedekt tijdens het stomen. Je kunt de jurk eenvoudig aantrekken en er zit een rits aan de achterzijde, zodat je gemakkelijk in en uit de jurk kunt stappen. De Yoni Jurk wordt geleverd met een hele reeks accessoires die je nodig hebt om het stomen van je intieme delen zo aangenaam en hygiënisch mogelijk te maken. De accessoires bestaan onder andere uit een stomend stoomkapje, een schoonmaakborstel, een kruidenzakje en een speciale kruidenmengeling. Al deze accessoires helpen je om je intieme delen zo goed mogelijk te stomen.

Veelgestelde vragen over de By Yoni Unknown televisie

By Yoni Jurk Stoomjurk Yoni stomen accessoires. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van By Yoni Jurk Stoomjurk Yoni stomen accessoires. zijn als volgt:

Niet van toepassing.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van By Yoni Jurk Stoomjurk Yoni stomen accessoires. is , er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van By Yoni Jurk Stoomjurk Yoni stomen accessoires. is Nederland.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten