1. YUN VGN Therapy Prebiotica en probiotica intieme hygiene.

YUN VGN Therapy Prebiotica en probiotica intieme hygiene.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met YUN Probiotherapy weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over YUN VGN Therapy Prebiotica en probiotica intieme hygiene. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties YUN VGN Therapy Prebiotica en probiotica intieme hygiene.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

Dimethicone, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Lactobacillus. + Aqua, Glycereth-7 Caprylate/Caprate, Glycereth-2 Cocoate, Glycerin, Inulin, Carbomer, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Lactic Acid, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Xanthan Gum, Fructose, Sodium Hydroxide, Laureth-2, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Allergeneninformatie

Hypoallergeen

Inhoud

170 ml

Aantal stuks in verpakking

2 stuk(s)

Inhoud per dispenser

170 ml

Land van oorsprong

België

Omschrijving van YUN VGN Therapy Prebiotica en probiotica intieme hygiene.

De YUN VGN Therapy Intieme Hygiëne Prebiotica en Probiotica Gel is een innovatief product dat is ontworpen om de vaginale gezondheid te verbeteren en het herstel te bevorderen. Deze intieme gel bevat een unieke combinatie van prebiotica en probiotica die het natuurlijke evenwicht van de vaginale microbiome bevordert. Door de prebiotica worden de goede bacteriën gestimuleerd om te groeien en uit te breiden, terwijl de probiotica de vaginale beschermlaag versterkt tegen pathogenen. De gel is zacht en verzachtend, waardoor het comfortabel aanvoelt tijdens het gebruik. De YUN VGN Therapy Intieme Hygiëne Prebiotica en Probiotica Gel is ook dermatologisch getest en bevat natuurlijke ingrediënten die de natuurlijke pH-waarde van het lichaam helpen herstellen. De formule is zelfs zo mild dat het veilig kan worden gebruikt tijdens de zwangerschap. Door het gebruik van deze intieme gel wordt het risico op vaginale infecties aanzienlijk verminderd. Bovendien heeft het een verzachtende en verzorgende werking, waardoor jeuk en ongemak worden verminderd.

Veelgestelde vragen over de YUN Probiotherapy Unknown televisie

YUN VGN Therapy Prebiotica en probiotica intieme hygiene. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van YUN VGN Therapy Prebiotica en probiotica intieme hygiene. zijn als volgt:

Dimethicone, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Lactobacillus. + Aqua, Glycereth-7 Caprylate/Caprate, Glycereth-2 Cocoate, Glycerin, Inulin, Carbomer, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Lactic Acid, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Xanthan Gum, Fructose, Sodium Hydroxide, Laureth-2, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate..

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Hypoallergeen

De inhoud van YUN VGN Therapy Prebiotica en probiotica intieme hygiene. is 170 ml, er zitten 2 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is 170 ml.

Het land van oorsprong van YUN VGN Therapy Prebiotica en probiotica intieme hygiene. is België.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten