1. URlife® Yoni Olie Lavendel- Vaginale Gezondheid- Vaginale Verzorging- Antibacterieel- Ph Neutraal- Helpt tegen.

URlife® Yoni Olie Lavendel- Vaginale Gezondheid- Vaginale Verzorging- Antibacterieel- Ph Neutraal- Helpt tegen.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met URlife weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over URlife® Yoni Olie Lavendel- Vaginale Gezondheid- Vaginale Verzorging- Antibacterieel- Ph Neutraal- Helpt tegen. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties URlife® Yoni Olie Lavendel- Vaginale Gezondheid- Vaginale Verzorging- Antibacterieel- Ph Neutraal- Helpt tegen.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

Bijvoetbladolie, Lavendelolie, Roos Essentiële olie, Magnolia officinalis- olie, Kruidnagelolie en Engelwortelolie

Allergeneninformatie

100% gemaakt van natuurlijke ingrediënten en geen bijwerkingen.

Inhoud

30 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Nederland

Omschrijving van URlife® Yoni Olie Lavendel- Vaginale Gezondheid- Vaginale Verzorging- Antibacterieel- Ph Neutraal- Helpt tegen.

De URlife Yoni Olie Lavendel is speciaal ontworpen om jouw vaginale gezondheid te verbeteren. Deze antibacteriële olie is ontworpen om een gezonde pH waarde te behouden en te helpen bij vaginale ongemakken. De Yoni Olie is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en helpt bij het verminderen van jeuk, irritatie en infecties. Bovendien, de Lavendel geur van de Yoni Olie zorgt voor een kalmerende en ontspannende ervaring. De olie is ook gemakkelijk aan te brengen en is geschikt voor gebruik tijdens de menstruatie. De olie helpt bij het verminderen van stress en het verbeteren van de geestelijke gezondheid, zodat jij je vrij voelt om je dag te beginnen met vertrouwen. Deze Yoni Olie is ideaal om regelmatig te gebruiken, zodat je jouw vaginale gezondheid op peil houdt. De olie bevat geen schadelijke stoffen en is dus veilig en zacht voor jouw vaginale omgeving. De natuurlijke ingrediënten helpen bij het voorkomen van ziektekiemen, waardoor je jezelf beter kunt voelen en verzorgen. Neem de verantwoordelijkheid in eigen handen en voel je vrij.

Veelgestelde vragen over de URlife Unknown televisie

URlife® Yoni Olie Lavendel- Vaginale Gezondheid- Vaginale Verzorging- Antibacterieel- Ph Neutraal- Helpt tegen. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van URlife® Yoni Olie Lavendel- Vaginale Gezondheid- Vaginale Verzorging- Antibacterieel- Ph Neutraal- Helpt tegen. zijn als volgt:

Bijvoetbladolie, Lavendelolie, Roos Essentiële olie, Magnolia officinalis- olie, Kruidnagelolie en Engelwortelolie.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

100% gemaakt van natuurlijke ingrediënten en geen bijwerkingen.

De inhoud van URlife® Yoni Olie Lavendel- Vaginale Gezondheid- Vaginale Verzorging- Antibacterieel- Ph Neutraal- Helpt tegen. is 30 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van URlife® Yoni Olie Lavendel- Vaginale Gezondheid- Vaginale Verzorging- Antibacterieel- Ph Neutraal- Helpt tegen. is Nederland.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten