1. Intieme Gel S Pleasures (50 ml).

Intieme Gel S Pleasures (50 ml).

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met S Pleasures weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Intieme Gel S Pleasures (50 ml). en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Intieme Gel S Pleasures (50 ml).

Type product

Vaginale spray

Ingrediënten

Allergeneninformatie

Inhoud

50 ml

Aantal stuks in verpakking

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Omschrijving van Intieme Gel S Pleasures (50 ml).

Intieme Gel S Pleasures (50 ml) is een product dat ontworpen is om de meest intieme momenten te verrijken en te versterken. Het heeft een heerlijk, verwarmend effect en blijft de hele nacht actief. Het is gemaakt met natuurlijke ingrediënten, waardoor het veilig en comfortabel is voor u en uw partner. Het is heerlijk geparfumeerd met een subtiele, exotische geur en is gemakkelijk aan te brengen, zodat uw intieme momenten een hele nieuwe dimensie krijgen. Intieme Gel S Pleasures (50 ml) is ideaal als je op zoek bent naar iets speciaals voor jezelf en je partner. Het kan worden gebruikt om de zintuigen te prikkelen, waardoor de ervaring nog intenser wordt. Het zal uw partner verrassen en de intieme momenten versterken. Bovendien is het wateroplosbaar, waardoor het gemakkelijk af te wassen is. Dus, als je op zoek bent naar een product dat je intieme momenten een hele nieuwe dimensie geeft, dan is Intieme Gel S Pleasures (50 ml) de perfecte keuze voor jou.

Veelgestelde vragen over de S Pleasures Unknown televisie

Intieme Gel S Pleasures (50 ml). is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale spray.


De ingrediënten van Intieme Gel S Pleasures (50 ml). zijn als volgt:

.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Intieme Gel S Pleasures (50 ml). is 50 ml, er zitten aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Intieme Gel S Pleasures (50 ml). is .

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten