1. You2Toys Aluminium anaal douche.

You2Toys Aluminium anaal douche.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met You2Toys weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over You2Toys Aluminium anaal douche. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties You2Toys Aluminium anaal douche.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

5202500000

Allergeneninformatie

Geen info beschikbaar

Inhoud

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Nederland

Omschrijving van You2Toys Aluminium anaal douche.

Deze You2Toys Aluminium anaal douche is een must voor iedereen die hygiënisch en optimaal gebruik wil maken van zijn intieme douche. Dankzij de 5 spuitgaatjes aan de bovenzijde en de aansluiting waar alle standaard doucheslangen op passen, is deze douche ideaal voor een directe toevoer van water. Met het afsluitventiel kun je gemakkelijk de watertoevoer controleren, zonder dat de warmte of de druk van het water veranderd. Je kunt een optimale douchebeurt verwachten en de lengte van 16 centimeter, de invoerdiepte van 12 centimeter en de diameter van 2 centimeter zorgen ervoor dat je het water precies op de plek krijgt waar je het hebben wil. Als je de intiem douche zowel anaal als vaginaal gebruikt, is het belangrijk om de binnen- en buitenzijde altijd goed te reinigen met lauwwarm water en een toycleaner om eventuele (schadelijke) bacteriën te minimaliseren. Geniet van je intieme douche en zorg ervoor dat je het met deze You2Toys Aluminium anaal douche optimaal doet.

Veelgestelde vragen over de You2Toys Unknown televisie

You2Toys Aluminium anaal douche. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van You2Toys Aluminium anaal douche. zijn als volgt:

5202500000.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Geen info beschikbaar

De inhoud van You2Toys Aluminium anaal douche. is , er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van You2Toys Aluminium anaal douche. is Nederland.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten