1. Borasol Vaginale liquid 120 ML

Borasol Vaginale liquid 120 ML

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Borasol weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Borasol Vaginale liquid 120 ML en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Borasol Vaginale liquid 120 ML

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

is een een antiseptische en antibacteriële zeep voor vrouwelijke hygiëne die PH in balans houdt en langdurige bescherming biedt pH-waarde in balans Anti-bacterieel Tegen irritaties en jeuk Geur en colorant vrij Beschermt en voorkomt infecties Je kunt het elke dag gebruiken en je dagelijkse routine combineren met Borasol powder voor volledige bescherming.

Allergeneninformatie

Inhoud

120 ml

Aantal stuks in verpakking

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Spanje

Omschrijving van Borasol Vaginale liquid 120 ML

NO DESCRIPTION

Veelgestelde vragen over de Borasol Unknown televisie

Borasol Vaginale liquid 120 ML is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van Borasol Vaginale liquid 120 ML zijn als volgt:

is een een antiseptische en antibacteriële zeep voor vrouwelijke hygiëne die PH in balans houdt en langdurige bescherming biedt pH-waarde in balans Anti-bacterieel Tegen irritaties en jeuk Geur en colorant vrij Beschermt en voorkomt infecties Je kunt het elke dag gebruiken en je dagelijkse routine combineren met Borasol powder voor volledige bescherming..

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Borasol Vaginale liquid 120 ML is 120 ml, er zitten aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Borasol Vaginale liquid 120 ML is Spanje.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten