1. Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Mint Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren.

Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Mint Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Noenoo weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Mint Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Mint Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

Zedoary , Mugwort, Angelica, Kruidnagel, Magnolia, Saffloer

Allergeneninformatie

Niet gebruiken bij allergie op een van de ingrediënten.

Inhoud

30 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

China

Omschrijving van Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Mint Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren.

Noenoo Yoni Oil Olie Massage Olie Mint Verwijderd Geur Glijmiddel is een hoogwaardige, duurzame olie die speciaal is ontwikkeld om intieme hygiëne te verbeteren. De olie bevat biologisch afbreekbare ingrediënten die een licht, verfrissende geur afgeven. De olie is gemaakt van kokosolie, waarvan bekend is dat het een natuurlijk antibacterieel middel is. Het heeft een milde geur die ervoor zorgt dat uw intieme omgeving fris en schoon blijft. Het bevat ook Aloe Vera-extract, wat helpt bij het voorkomen van ingegroeide haren en irritatie. Deze olie is ook een natuurlijk glijmiddel en helpt bij het verminderen van wrijving tijdens intiem contact. Ook bevordert het de bloedcirculatie en helpt bij het verbeteren van het algemene gevoel van comfort. De olie is ook een geweldige manier om het gevoel van ontspanning te vergroten tijdens een massage. Noenoo Yoni Oil Olie Massage Olie Mint Verwijderd Geur Glijmiddel is een veilig en effectief product dat uw intieme hygiëne verbetert. Het is gemakkelijk te gebruiken en heeft een lange.

Veelgestelde vragen over de Noenoo Unknown televisie

Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Mint Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Mint Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren. zijn als volgt:

Zedoary , Mugwort, Angelica, Kruidnagel, Magnolia, Saffloer.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Niet gebruiken bij allergie op een van de ingrediënten.

De inhoud van Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Mint Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren. is 30 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Mint Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren. is China.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten