1. Squeeze Clean Douche Black.

Squeeze Clean Douche Black.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Seven Creations weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Squeeze Clean Douche Black. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Squeeze Clean Douche Black.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

Zie verpakking

Allergeneninformatie

Inhoud

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Omschrijving van Squeeze Clean Douche Black.

De Squeeze Clean Douche Black is een mooi gevormd product dat gemaakt is van TPR. Het heeft drie kleine openingen aan de onderkant waardoor water naar buiten stroomt. De inhoud van de douche is 190 ml en het heeft de stijl van een medisch product. Voor het gebruik van de douche moet je eerst de druk op de bol verlagen zodat die gezogen wordt. Dan kan je de douche naar binnen brengen voor een comfortabele doucheervaring. Het handvat van de Squeeze Clean Douche Black is erg handig en makkelijk in gebruik. Het is gemaakt van een soepele stof zodat het makkelijk te hanteren is in doucheprocedures. De afvoeropeningen zorgen voor een optimale waterstroom waardoor het douchen een aangename ervaring is. De douche heeft ook een druksysteem zodat je de druk van het water zelf kan regelen. Het product is gemakkelijk schoon te maken met warm water en zeep, waardoor je geen chemische reinigingsmiddelen hoeft te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Seven Creations Unknown televisie

Squeeze Clean Douche Black. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van Squeeze Clean Douche Black. zijn als volgt:

Zie verpakking.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Squeeze Clean Douche Black. is , er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Squeeze Clean Douche Black. is .

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten