1. Gentle Day Intieme wasgel 250 Milliliter.

Gentle Day Intieme wasgel 250 Milliliter.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Gentleday weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Gentle Day Intieme wasgel 250 Milliliter. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Gentle Day Intieme wasgel 250 Milliliter.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Decy | Glucoside, Disodium, Cocoamphodiacetate, Glycerin, Sodium Coco Sulfate, Duizendblad extract, Gewone lijsterbes extract, Klein hoefblad extract, Lactid Acid, Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Benzoate, Pottasium Sorbate

Allergeneninformatie

Inhoud

250 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

250 ml

Land van oorsprong

Litouwen

Omschrijving van Gentle Day Intieme wasgel 250 Milliliter.

Gentle Day Intieme wasgel is een product dat is ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten, waardoor het een perfecte manier is om je intieme zones op een milde manier te reinigen. De wasgel is verrijkt met vitamine E, dat bekend staat om zijn verzachtende en beschermende eigenschappen. Het is een hypoallergene formule, waardoor het zeer geschikt is voor de meest gevoelige intieme zones. De wasgel is geschikt voor dagelijks gebruik en is verkrijgbaar in een handige fles van 250 milliliter. Het is een milde formule die je intieme zones zachtjes reinigt zonder ze uit te drogen. Daarnaast is het ook pH-neutraal, wat betekent dat het de natuurlijke balans van je intieme zones behoudt. De wasgel bevat geen parabenen, SLS of andere chemische ingrediënten en is dierproefvrij.

Veelgestelde vragen over de Gentleday Unknown televisie

Gentle Day Intieme wasgel 250 Milliliter. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van Gentle Day Intieme wasgel 250 Milliliter. zijn als volgt:

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Decy | Glucoside, Disodium, Cocoamphodiacetate, Glycerin, Sodium Coco Sulfate, Duizendblad extract, Gewone lijsterbes extract, Klein hoefblad extract, Lactid Acid, Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Benzoate, Pottasium Sorbate.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Gentle Day Intieme wasgel 250 Milliliter. is 250 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is 250 ml.

Het land van oorsprong van Gentle Day Intieme wasgel 250 Milliliter. is Litouwen.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten