1. Multi-Gyn Actigel.

Multi-Gyn Actigel.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Multi-Gyn weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Multi-Gyn Actigel. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Multi-Gyn Actigel.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

Galactoarabinan Polyglucuronic acid Crosspolymer*, Xanthan Gum, Glycerin, Caprylyl Glycol *2QR-complex, gepatenteerde bio-actieve polysacchariden van plantaardige oorsprong

Allergeneninformatie

Inhoud

150 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

België

Omschrijving van Multi-Gyn Actigel.

Multi-Gyn ActiGel is een unieke gel voor vaginale ongemakken. Het bevat plantaardige extracten die de vaginale flora en de pH-waarde in balans brengen. Daarnaast helpt het de schadelijke bacteriën op een natuurlijke manier te neutraliseren. Multi-Gyn ActiGel is een zachte, niet-schurende gel die gemakkelijk aan te brengen is. Het is een effectief product dat de symptomen van vaginale ongemakken zoals onaangename (vis)geur, overmatige afscheiding, jeuk en irritatie vermindert. Bovendien versterkt het de natuurlijke bescherming van het vaginale milieu. Met Multi-Gyn ActiGel kunt u vertrouwen op een veilig en effectief product dat uw vaginale gezondheid verbetert. Het is een 100% natuurlijk product dat makkelijk te gebruiken is. U kunt het aanbrengen met de handige applicator of met uw vingers. Het is een perfecte oplossing om uw vaginale ongemakken te verlichten.

Veelgestelde vragen over de Multi-Gyn Unknown televisie

Multi-Gyn Actigel. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van Multi-Gyn Actigel. zijn als volgt:

Galactoarabinan Polyglucuronic acid Crosspolymer*, Xanthan Gum, Glycerin, Caprylyl Glycol *2QR-complex, gepatenteerde bio-actieve polysacchariden van plantaardige oorsprong.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Multi-Gyn Actigel. is 150 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Multi-Gyn Actigel. is België.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten