1. Intieme Zwarte Douche.

Intieme Zwarte Douche.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met EasyToys weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Intieme Zwarte Douche. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Intieme Zwarte Douche.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

ingrediënten

Allergeneninformatie

Inhoud

1 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

China

Omschrijving van Intieme Zwarte Douche.

Deze intieme zwarte douche is perfect voor een intieme reiniging. Het wordt aanbevolen om na elke seksuele activiteit de douche te gebruiken om bacteriën te verwijderen. De douchekop is klein en heeft een uniek ontwerp dat zorgt voor een optimale waterdruk. Je kunt er zeker van zijn dat het water nooit te heet of te koud zal zijn. Daarnaast is de douche erg flexibel en kan je de waterstroom aanpassen met behulp van de drukknop. De douche is gemakkelijk te bevestigen op de douchekop en je hoeft geen gereedschap te gebruiken. Het materiaal waarvan de douche gemaakt is, is medisch getest en vrij van schadelijke stoffen. Dit zorgt ervoor dat je een hygiënische en veilige ervaring hebt. Bij het inbrengen is het aan te raden glijmiddel te gebruiken voor extra comfort. Met deze intieme zwarte douche kun je je intieme gebied goed reinigen en verzorgen.

Veelgestelde vragen over de EasyToys Unknown televisie

Intieme Zwarte Douche. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van Intieme Zwarte Douche. zijn als volgt:

ingrediënten.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Intieme Zwarte Douche. is 1 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Intieme Zwarte Douche. is China.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten