1. Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Sinasappel Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren.

Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Sinasappel Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Noenoo weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Sinasappel Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Sinasappel Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

Zedoary , Mugwort, Angelica, Kruidnagel, Magnolia, Saffloer

Allergeneninformatie

Niet gebruiken bij allergie op een van de ingrediënten.

Inhoud

30 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

China

Omschrijving van Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Sinasappel Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren.

Noenoo Yoni Oil Olie is een massageolie die perfect is voor intieme hygiëne. De olie is speciaal samengesteld met natuurlijke ingrediënten om je intieme gebied een diepe reiniging te geven en je tevens te voorzien van voedende stoffen. De olie heeft een heerlijke sinaasappelgeur en verwijdert onaangename geuren uit de intieme zone. De olie is ook een goed glijmiddel, waardoor je een comfortabel gevoel krijgt tijdens het vrijen. Het is ook een van de beste producten op de markt om ingegroeide haren te bestrijden. Het bevat natuurlijke ingrediënten die helpen bij het verminderen van irritatie, jeuk en andere symptomen die gepaard gaan met ingegroeide haren. Noenoo Yoni Oil Olie is een uitstekend product voor intieme hygiëne dat een zachte reiniging en herstellende stoffen biedt. Het heeft een heerlijke sinaasappelgeur en verwijdert onaangename geuren uit de intieme zone. Daarnaast is het ook een goed glijmiddel en een van de beste producten om ingegroeide haren te bestrijden. Kortom, Noenoo Yoni Oil Olie is een must-have voor el.

Veelgestelde vragen over de Noenoo Unknown televisie

Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Sinasappel Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Sinasappel Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren. zijn als volgt:

Zedoary , Mugwort, Angelica, Kruidnagel, Magnolia, Saffloer.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Niet gebruiken bij allergie op een van de ingrediënten.

De inhoud van Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Sinasappel Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren. is 30 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Sinasappel Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren. is China.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten