1. Lactacyd wasgel 0% Milde wasgel speciaal voor de uitwendige intieme zone Intiemverzorging 2 x 250 ml.

Lactacyd wasgel 0% Milde wasgel speciaal voor de uitwendige intieme zone Intiemverzorging 2 x 250 ml.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Lactacyd weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Lactacyd wasgel 0% Milde wasgel speciaal voor de uitwendige intieme zone Intiemverzorging 2 x 250 ml. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Lactacyd wasgel 0% Milde wasgel speciaal voor de uitwendige intieme zone Intiemverzorging 2 x 250 ml.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

IngrediëntenAqua, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Lactic Acid, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Glycol Distearate, Glycerin Sodium Chloride, Citric Acid, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol, Sodium Methylparaben.

Allergeneninformatie

Zie ingrediëntendeclaratie

Inhoud

250 ml

Aantal stuks in verpakking

2 stuk(s)

Inhoud per dispenser

250 ml

Land van oorsprong

Nederland

Omschrijving van Lactacyd wasgel 0% Milde wasgel speciaal voor de uitwendige intieme zone Intiemverzorging 2 x 250 ml.

De Lactacyd 0% wasgel is speciaal voor het verzorgen van de uitwendige intieme zone. Het is verrijkt met melkzuur en lactobacillen, waardoor de pH-waarde van de huid wordt gereguleerd en deze optimaal kan worden verzorgd. De wasgel bevat geen parfum, zeep of alcohol en is daardoor extra mild en geschikt voor gevoelige huid. De wasgel voelt zacht aan op de huid en laat deze fris en verzorgd achter. Het product is verpakt in twee flessen van 250 ml, waardoor je altijd een reservefles hebt staan voor iedere dag. Lactacyd 0% is een milde wasgel speciaal ontwikkeld voor de intieme zone die de huid optimaal verzorgt en deze beschermt tegen uitdroging.

Veelgestelde vragen over de Lactacyd Unknown televisie

Lactacyd wasgel 0% Milde wasgel speciaal voor de uitwendige intieme zone Intiemverzorging 2 x 250 ml. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van Lactacyd wasgel 0% Milde wasgel speciaal voor de uitwendige intieme zone Intiemverzorging 2 x 250 ml. zijn als volgt:

IngrediëntenAqua, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Lactic Acid, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Glycol Distearate, Glycerin Sodium Chloride, Citric Acid, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol, Sodium Methylparaben..

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Zie ingrediëntendeclaratie

De inhoud van Lactacyd wasgel 0% Milde wasgel speciaal voor de uitwendige intieme zone Intiemverzorging 2 x 250 ml. is 250 ml, er zitten 2 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is 250 ml.

Het land van oorsprong van Lactacyd wasgel 0% Milde wasgel speciaal voor de uitwendige intieme zone Intiemverzorging 2 x 250 ml. is Nederland.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten