1. Cydonia Vaginor Plus Intiem 12 zetpillen Intieme ongemakken Lokale Immuniteit Natuurlijk.

Cydonia Vaginor Plus Intiem 12 zetpillen Intieme ongemakken Lokale Immuniteit Natuurlijk.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Cydonia weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Cydonia Vaginor Plus Intiem 12 zetpillen Intieme ongemakken Lokale Immuniteit Natuurlijk. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Cydonia Vaginor Plus Intiem 12 zetpillen Intieme ongemakken Lokale Immuniteit Natuurlijk.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

Actief bestanddeel: 200 mg Australische Tea Tree Olie Overige bestanddelen: Bijenwas (Cera Alba) en gehydrogeneerde plantaardige olie (Witepsol H 15)

Allergeneninformatie

Niet te gebruiken als u overgevoelig of allergisch bent voor een van de bestanddelen.

Inhoud

40 g

Aantal stuks in verpakking

12 stuk(s)

Inhoud per dispenser

36 g

Land van oorsprong

Bosnië-Herzegovina

Omschrijving van Cydonia Vaginor Plus Intiem 12 zetpillen Intieme ongemakken Lokale Immuniteit Natuurlijk.

De Cydonia Vaginor Plus Intiem 12 zetpillen Intieme ongemakken Lokale Immuniteit Natuurlijk zijn speciaal ontworpen om intieme ongemakken te helpen verlichten en de verzorging van de vagina te ondersteunen. Deze zetpillen zijn vervaardigd met een speciaal samengesteld extract met natuurlijke ingrediënten, waaronder plantenextracten, zoals de kruidnagel, kamille, paardebloem, salie en tijm. Het extract is ook verrijkt met vitamines en mineralen, zoals vitamine A, C, E, zink en selenium. Deze ingrediënten zorgen voor een lokale immuniteit en helpen om de pH-balans in de vagina te ondersteunen. De zetpillen helpen ook om het genitale gebied te reinigen en kunnen gebruikt worden als een extra verzorgingsproduct na het douchen. De zetpillen zijn ook geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap.

Veelgestelde vragen over de Cydonia Unknown televisie

Cydonia Vaginor Plus Intiem 12 zetpillen Intieme ongemakken Lokale Immuniteit Natuurlijk. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van Cydonia Vaginor Plus Intiem 12 zetpillen Intieme ongemakken Lokale Immuniteit Natuurlijk. zijn als volgt:

Actief bestanddeel: 200 mg Australische Tea Tree Olie Overige bestanddelen: Bijenwas (Cera Alba) en gehydrogeneerde plantaardige olie (Witepsol H 15).

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Niet te gebruiken als u overgevoelig of allergisch bent voor een van de bestanddelen.

De inhoud van Cydonia Vaginor Plus Intiem 12 zetpillen Intieme ongemakken Lokale Immuniteit Natuurlijk. is 40 g, er zitten 12 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is 36 g.

Het land van oorsprong van Cydonia Vaginor Plus Intiem 12 zetpillen Intieme ongemakken Lokale Immuniteit Natuurlijk. is Bosnië-Herzegovina.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten