1. Intieme douche met pompbal.

Intieme douche met pompbal.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met EIS weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Intieme douche met pompbal. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Intieme douche met pompbal.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

PVC; polyethyleentereftalaat

Allergeneninformatie

Inhoud

1 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Duitsland

Omschrijving van Intieme douche met pompbal.

De intieme douche met pompbal is een handige en eenvoudige manier om grondige intieme hygiëne te bieden. Het is een geschikt hulpmiddel voor zowel mannen als vrouwen, en kan worden gebruikt voor vaginaal en anaal gebruik. De pompbal heeft een inhoud van 224 ml en is voorzien van een smalle schacht waarmee je je van binnen schoon kunt maken. De pompbal is perfect voor beginners die nog geen ervaring hebben met anaal gebruik. Gebruik wat glijmiddel om het inserteren te vergemakkelijken. Na gebruik is het belangrijk om de douche grondig te reinigen en desinfecteren. De intieme douche met pompbal is gemaakt van siliconen en ABS-materiaal, waardoor hij zeer stevig en duurzaam is. De pompbal is gemakkelijk te verplaatsen en te reinigen, en is daarom ideaal voor zowel thuis als op reis. Geniet van een grondige intieme hygiëne met deze intieme douche met pompbal.

Veelgestelde vragen over de EIS Unknown televisie

Intieme douche met pompbal. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van Intieme douche met pompbal. zijn als volgt:

PVC; polyethyleentereftalaat.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Intieme douche met pompbal. is 1 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Intieme douche met pompbal. is Duitsland.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten