1. Mastiha Care Intimate wash.

Mastiha Care Intimate wash.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Mastiha Care weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Mastiha Care Intimate wash. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Mastiha Care Intimate wash.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

Mastiha water, Mastiha oil, Aloe, Sage, Hyaluronic acid.

Allergeneninformatie

geen

Inhoud

200 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

200 ml

Land van oorsprong

Griekenland

Omschrijving van Mastiha Care Intimate wash.

Mastiha Care Intimate was is een uniek product dat is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten zoals mastiha-olie, aloë, salie en hyaluronzuur. Deze ingrediënten helpen de natuurlijke afweer van het vrouwelijke gevoelige gebied te verbeteren. De vloeibare zeep met een rijke schuim maakt zeer effectief een grondige reiniging van het gevoelige gebied zonder daarbij irritatie of uitdroging te veroorzaken. Bovendien worden er ook natuurlijke stoffen toegevoegd die de hydratatie van de regio verbeteren en een blijvende frisheid bieden. De Mastiha Care Intimate Wash is een dagelijks te gebruiken reiniger die de natuurlijke pH-waarde van het gevoelige gebied respecteert. Het product bevat ook natuurlijke antimicrobiële stoffen die de kans op infectie verminderen. De kenmerkende, natuurlijke smaak van mastiha-olie en Chios Mastiha bevat geen chemische smaakstoffen. Het product is geschikt voor alle leeftijden en wordt aanbevolen door professionals om de hygiëne van het gevoelige gebied te garanderen.

Veelgestelde vragen over de Mastiha Care Unknown televisie

Mastiha Care Intimate wash. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van Mastiha Care Intimate wash. zijn als volgt:

Mastiha water, Mastiha oil, Aloe, Sage, Hyaluronic acid..

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

geen

De inhoud van Mastiha Care Intimate wash. is 200 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is 200 ml.

Het land van oorsprong van Mastiha Care Intimate wash. is Griekenland.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten