1. Chilly Intieme wasemulsie Delicate 3 x Intiemtissues Delicate voordeelverpakking.

Chilly Intieme wasemulsie Delicate 3 x Intiemtissues Delicate voordeelverpakking.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Chilly weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Chilly Intieme wasemulsie Delicate 3 x Intiemtissues Delicate voordeelverpakking. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Chilly Intieme wasemulsie Delicate 3 x Intiemtissues Delicate voordeelverpakking.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

Allergeneninformatie

Inhoud

Aantal stuks in verpakking

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Omschrijving van Chilly Intieme wasemulsie Delicate 3 x Intiemtissues Delicate voordeelverpakking.

Met deze voordeelverpakking van Chilly Intieme Wasemulsie Delicate en Intiemtissues Delicate geniet u van een gevoel van zachtheid en frisheid. De wasemulsie is speciaal ontwikkeld voor de intieme hygiëne van vrouwen. De milde en zachte bestanddelen zorgen ervoor dat de huid en het intieme gebied beschermd worden. Bovendien is het pH-neutraal en bevat het geen parabenen. De Intiemtissues Delicate zorgen voor een optimale reiniging en verzorging van het intieme gebied. De tissues zijn verrijkt met chamomilla extracten, een kalmerende component die de huid kalmeert, verzacht en verzorgt. Het is ook nog eens alcoholvrij en bevat geen parfum. De tissues zijn biologisch afbreekbaar en 100% vegan. Verder zijn ze dermatologisch getest en schoonheidssalon gecertificeerd.

Veelgestelde vragen over de Chilly Unknown televisie

Chilly Intieme wasemulsie Delicate 3 x Intiemtissues Delicate voordeelverpakking. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van Chilly Intieme wasemulsie Delicate 3 x Intiemtissues Delicate voordeelverpakking. zijn als volgt:

.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Chilly Intieme wasemulsie Delicate 3 x Intiemtissues Delicate voordeelverpakking. is , er zitten aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Chilly Intieme wasemulsie Delicate 3 x Intiemtissues Delicate voordeelverpakking. is .

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten