1. Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Ananas Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren.

Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Ananas Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Noenoo weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Ananas Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Ananas Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

Zedoary , Mugwort, Angelica, Kruidnagel, Magnolia, Saffloer

Allergeneninformatie

Niet gebruiken bij allergie op een van de ingrediënten.

Inhoud

30 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

China

Omschrijving van Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Ananas Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren.

Noenoo Yoni Oil is een unieke formule die is ontwikkeld om vrouwen te voorzien van een gezondere en veiligere manier om het gebied rond de vagina te reinigen en te verzorgen. De olie is verrijkt met een aantal krachtige ingrediënten, waaronder ananassap, die helpen om een gezonde balans in de pH-te behouden. De ananasolie helpt ook om de ingegroeide haren te verminderen, de geur te verwijderen en het gebied te hydrateren. Noenoo Yoni Oil is ook een geweldig glijmiddel waardoor het gemakkelijker is om seksueel contact te hebben. De olie is zacht en bevat geen irriterende stoffen. Het is ook hypoallergeen, wat betekent dat het veilig is voor gevoelige huid. De olie is ook dermatologisch getest, wat betekent dat het een veilige optie is voor regelmatig gebruik.

Veelgestelde vragen over de Noenoo Unknown televisie

Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Ananas Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Ananas Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren. zijn als volgt:

Zedoary , Mugwort, Angelica, Kruidnagel, Magnolia, Saffloer.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Niet gebruiken bij allergie op een van de ingrediënten.

De inhoud van Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Ananas Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren. is 30 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Noenoo Yoni Oil Olie Massage olie Ananas Verwijderd geur Glijmiddel -Lubricant- Ingegroeide haren. is China.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten