1. CleanStream Pump Action Anaal Douche.

CleanStream Pump Action Anaal Douche.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met CleanStream weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over CleanStream Pump Action Anaal Douche. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties CleanStream Pump Action Anaal Douche.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

AF535

Allergeneninformatie

Geen info beschikbaar

Inhoud

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Nederland

Omschrijving van CleanStream Pump Action Anaal Douche.

Product naam: CleanStream Pump Action Anaal Douche. Product beschrijving: Geniet van een grondige reiniging van je anus met de CleanStream Pump Action Anaal Douche. Deze intieme douche heeft een pompje dat je zelf kunt vullen met maximaal 300 ml water, waarmee je de hoeveelheid water die uit het opzetstuk komt eenvoudig kunt doseren. Het opzetstuk is voorzien van geribbelde vormen voor extra stimulatie en is ook licht buigzaam voor een comfortabel gebruik. Bij het reinigen van de intiem douche is het belangrijk dat je zowel de binnen- als buitenzijde altijd zorgvuldig met lauwwarm water en een toycleaner reinigt om eventuele (schadelijke) bacteriën te minimaliseren. Als je de douche zowel anaal als vaginaal gebruikt, is het aanbevolen om deze stappen goed te volgen. De CleanStream Pump Action Anaal Douche biedt je een hygiënische en grondige reiniging voor een optimaal gebruikscomfort.

Veelgestelde vragen over de CleanStream Unknown televisie

CleanStream Pump Action Anaal Douche. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van CleanStream Pump Action Anaal Douche. zijn als volgt:

AF535.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Geen info beschikbaar

De inhoud van CleanStream Pump Action Anaal Douche. is , er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van CleanStream Pump Action Anaal Douche. is Nederland.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten