1. Lactacyd Oxygen Fresh Int Wash 2x 200ml intieme hygiëne Intiemverzorging.

Lactacyd Oxygen Fresh Int Wash 2x 200ml intieme hygiëne Intiemverzorging.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Lactacyd weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Lactacyd Oxygen Fresh Int Wash 2x 200ml intieme hygiëne Intiemverzorging. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Lactacyd Oxygen Fresh Int Wash 2x 200ml intieme hygiëne Intiemverzorging.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Trehalose, Acrylates Crosspolymer-4, Cocamidopropyl Betaine, Lactic Acid, Rubus Articus Fruit Extract, Parfum, Menthyl Lactate, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Menthol, Propylene Glycol.

Allergeneninformatie

Zie ingrediëntendeclaratie

Inhoud

200 ml

Aantal stuks in verpakking

2 stuk(s)

Inhoud per dispenser

200 ml

Land van oorsprong

Nederland

Omschrijving van Lactacyd Oxygen Fresh Int Wash 2x 200ml intieme hygiëne Intiemverzorging.

De Lactacyd Oxygen Fresh Wasgel is een zachte, schuimende wasgel die je intieme hygiëne verbetert. Het is een milde, zachte formule die je huid vriendelijk is en je intieme hygiëne verbetert. De formule is verrijkt met licht verzorgende, pH-gebalanceerde bestanddelen. De wasgel is vrij van parabenen en alcohol, wat betekent dat je intieme gebied goed gehydrateerd en gevoed blijft. De wasgel heeft een aangename, frisse geur die je huid heerlijk laat geuren. De Lactacyd Oxygen Fresh Wasgel is een 2-in-1 product dat reinigt, beschermt en verzorgt. Het is speciaal ontwikkeld om je intieme gebied te beschermen en hygiënisch schoon te houden. Het bevat ook een unieke formule met zuurstofrijke ingrediënten die de bloedcirculatie in je intieme gebied verbetert. De wasgel zorgt voor een optimale hydratatie en een schone, frisse gevoel. Bovendien is de wasgel gemakkelijk te gebruiken en is het geschikt voor dagelijks gebruik.

Veelgestelde vragen over de Lactacyd Unknown televisie

Lactacyd Oxygen Fresh Int Wash 2x 200ml intieme hygiëne Intiemverzorging. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van Lactacyd Oxygen Fresh Int Wash 2x 200ml intieme hygiëne Intiemverzorging. zijn als volgt:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Trehalose, Acrylates Crosspolymer-4, Cocamidopropyl Betaine, Lactic Acid, Rubus Articus Fruit Extract, Parfum, Menthyl Lactate, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Menthol, Propylene Glycol..

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Zie ingrediëntendeclaratie

De inhoud van Lactacyd Oxygen Fresh Int Wash 2x 200ml intieme hygiëne Intiemverzorging. is 200 ml, er zitten 2 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is 200 ml.

Het land van oorsprong van Lactacyd Oxygen Fresh Int Wash 2x 200ml intieme hygiëne Intiemverzorging. is Nederland.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten