1. Easytoys Anal Collection Steamy Douche Anaal Douche.

Easytoys Anal Collection Steamy Douche Anaal Douche.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Easytoys Anal Collection weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Easytoys Anal Collection Steamy Douche Anaal Douche. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Easytoys Anal Collection Steamy Douche Anaal Douche.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

ET405BLK

Allergeneninformatie

Geen info beschikbaar

Inhoud

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Nederland

Omschrijving van Easytoys Anal Collection Steamy Douche Anaal Douche.

Product naam: Easytoys Anal Collection Steamy Douche Anaal Douche. Product beschrijving: Als je van anale seks houdt, dan is een anaaldouche onmisbaar. Een anaaldouche zorgt ervoor dat je intieme zones goed worden gereinigd en maakt anale seks prettiger en hygiënischer. Deze Easytoys anaaldouche is gemaakt van buigzaam siliconen en voelt zacht en glad aan. Hierdoor is hij eenvoudig schoon te maken na gebruik. Ook heeft hij vier openingen in de bovenkant, waardoor er een goede waterstroom naar alle kanten ontstaat. De knijpbal is makkelijk te schroeven zodat je de douche eenvoudig kunt vullen met water. Als je de douche zowel anaal als vaginaal gebruikt, let er dan goed op dat je de binnen- en buitenzijde na ieder gebruik goed reinigt met lauwwarm water en een toycleaner om eventuele schadelijke bacteriën te minimaliseren.

Veelgestelde vragen over de Easytoys Anal Collection Unknown televisie

Easytoys Anal Collection Steamy Douche Anaal Douche. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van Easytoys Anal Collection Steamy Douche Anaal Douche. zijn als volgt:

ET405BLK.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Geen info beschikbaar

De inhoud van Easytoys Anal Collection Steamy Douche Anaal Douche. is , er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Easytoys Anal Collection Steamy Douche Anaal Douche. is Nederland.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten