1. Farmona Herbal Care Soothing Intimate Gel For Intimate Hygiene Buffoy 330Ml.

Farmona Herbal Care Soothing Intimate Gel For Intimate Hygiene Buffoy 330Ml.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Farmona weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Farmona Herbal Care Soothing Intimate Gel For Intimate Hygiene Buffoy 330Ml. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Farmona Herbal Care Soothing Intimate Gel For Intimate Hygiene Buffoy 330Ml.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

Allergeneninformatie

Inhoud

330 ml

Aantal stuks in verpakking

Inhoud per dispenser

330 ml

Land van oorsprong

Omschrijving van Farmona Herbal Care Soothing Intimate Gel For Intimate Hygiene Buffoy 330Ml.

Farmona Herbal Care Soothing Intimate Gel ?agodz?cy ?el do higieny intymnej B?awatek 330ml (W) biedt een heerlijke zachte verzorging voor je intieme gebied. Het bevat een unieke formule met extracten van kamille, calendula, aloë vera en komkommer, die het ideale evenwicht creëren voor het behoud van perfecte intieme hygiene. Het heeft een milde, frisse geur, die je huid voedt en hydrateert. Na het gebruik voelt je huid gevoed en comfortabel aan. Het Farmona Herbal Care Soothing Intimate Gel ?agodz?cy ?el do higieny intymnej B?awatek 330ml (W) is gemaakt met natuurlijke ingrediënten, waardoor het de perfecte oplossing is voor intieme verzorging. Het bevat ook vitamine E, die de huid voedt en beschermt tegen schadelijke UV-straling. Het is verrijkt met allantoïne, dat de huid herstelt en hydrateert. De speciale formule verzacht, kalmeert en herstelt de intieme gebieden. Het is geschikt voor dagelijks gebruik.

Veelgestelde vragen over de Farmona Unknown televisie

Farmona Herbal Care Soothing Intimate Gel For Intimate Hygiene Buffoy 330Ml. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van Farmona Herbal Care Soothing Intimate Gel For Intimate Hygiene Buffoy 330Ml. zijn als volgt:

.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Farmona Herbal Care Soothing Intimate Gel For Intimate Hygiene Buffoy 330Ml. is 330 ml, er zitten aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is 330 ml.

Het land van oorsprong van Farmona Herbal Care Soothing Intimate Gel For Intimate Hygiene Buffoy 330Ml. is .

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten