1. Swash Perineum Wipes wasdoekjes (8 stuks).

Swash Perineum Wipes wasdoekjes (8 stuks).

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Swash weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Swash Perineum Wipes wasdoekjes (8 stuks). en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Swash Perineum Wipes wasdoekjes (8 stuks).

Type product

Vaginale doekjes

Ingrediënten

Aqua, Dimethicone,Propylene Glycol, Glycerin, Laureth-4, Caprylyl Glycol, Disodum Cocoamphodiacetate, Glyceryl Caprylate, Sodium Polyacrylate, Dicaprylyl, Carbonate, Polyglyceryl-3 Caprate,Potassium Sorbate, Tocopherol,Dipropylene Glycol, Sodium Chloride.

Allergeneninformatie

Inhoud

175 g

Aantal stuks in verpakking

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Nederland

Omschrijving van Swash Perineum Wipes wasdoekjes (8 stuks).

Swash® Perineum Wipes wasdoekjes bieden een effectieve en gebruiksvriendelijke manier om de gevoelige huid van de perineum te reinigen. De 8 stuks zachte en extra-lange doekjes zijn geïmpregneerd met een huidbeschermende, parfumvrije lotion met 3% Dimethicone. De 3-in-1 werking (reinigen, verzorgen én beschermen) biedt een comfortabele en snelle oplossing voor incontinentiezorg. Bovendien verwijderen de doekjes zelfs harde/korrelige ontlasting eenvoudig. De Swash® Perineum Wipes wasdoekjes zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met een gevoelige huid en voor diegenen die dagelijks geconfronteerd worden met ontlasting. De lotion met 3% Dimethicone voorkomt irritatie en beschermt de huid tegen uitdroging. Dankzij de milde en effectieve formule, is het gebruik van deze wasdoekjes ideaal voor het dagelijkse incontinentieverzorgingsregime.

Veelgestelde vragen over de Swash Unknown televisie

Swash Perineum Wipes wasdoekjes (8 stuks). is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale doekjes.


De ingrediënten van Swash Perineum Wipes wasdoekjes (8 stuks). zijn als volgt:

Aqua, Dimethicone,Propylene Glycol, Glycerin, Laureth-4, Caprylyl Glycol, Disodum Cocoamphodiacetate, Glyceryl Caprylate, Sodium Polyacrylate, Dicaprylyl, Carbonate, Polyglyceryl-3 Caprate,Potassium Sorbate, Tocopherol,Dipropylene Glycol, Sodium Chloride..

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van Swash Perineum Wipes wasdoekjes (8 stuks). is 175 g, er zitten aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Swash Perineum Wipes wasdoekjes (8 stuks). is Nederland.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten