1. 12x Chilly Wasemulsie Protect 300 ml.

12x Chilly Wasemulsie Protect 300 ml.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Chilly weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over 12x Chilly Wasemulsie Protect 300 ml. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties 12x Chilly Wasemulsie Protect 300 ml.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

Allergeneninformatie

Inhoud

300 ml

Aantal stuks in verpakking

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Omschrijving van 12x Chilly Wasemulsie Protect 300 ml.

Deze 12x Chilly Wasemulsie Protect 300 ml is een intieme wasemulsie die ontworpen is met een milde formule die je uitwendige intieme zone beschermt in elke situatie. De unieke formule van deze wasemulsie bevat natuurlijke ingrediënten zoals aloë vera en olijfolie, die bekend staan om hun hydraterende en verzachtende eigenschappen. De wasemulsie is gemaakt met een pH-neutrale formule die jeuk en irritatie vermindert. De wasemulsie is geschikt voor iedereen, van dames tot heren. De wasemulsie heeft een heerlijke frisse geur en is gemakkelijk te gebruiken. De Chilly Wasemulsie Protect is perfect voor elke dag, of wanneer je extra bescherming nodig hebt, zoals wanneer je naar het zwembad gaat of naar de sportschool. Het biedt een absolute bescherming tegen bacteriën, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over je uitwendige intieme zone. De wasemulsie is perfect voor elke dag gebruik, omdat het jeuk vermindert en je huid gehydrateerd en verzacht houdt.

Veelgestelde vragen over de Chilly Unknown televisie

12x Chilly Wasemulsie Protect 300 ml. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van 12x Chilly Wasemulsie Protect 300 ml. zijn als volgt:

.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

De inhoud van 12x Chilly Wasemulsie Protect 300 ml. is 300 ml, er zitten aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van 12x Chilly Wasemulsie Protect 300 ml. is .

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten