1. CleanStream Anaal Douche Opzetstuk.

CleanStream Anaal Douche Opzetstuk.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met CleanStream weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over CleanStream Anaal Douche Opzetstuk. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties CleanStream Anaal Douche Opzetstuk.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

AE665

Allergeneninformatie

Geen info beschikbaar

Inhoud

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Nederland

Omschrijving van CleanStream Anaal Douche Opzetstuk.

Met het CleanStream Anaal Douche Opzetstuk maak je jouw douche of bad makkelijk om naar een intiem douche te transformeren. Het opzetstuk is eenvoudig te bevestigen door het stevig op je kraan te draaien, waarmee je vervolgens de sterkte van de straal kunt bepalen met de draaiknop aan de zijkant. Het top van het opzetstuk is smal en gemaakt van glad materiaal, waardoor het zowel anaal als vaginaal moeiteloos kan worden ingebracht. Het is belangrijk om te weten dat wanneer je de intieme douche zowel anaal als vaginaal gebruikt, je zowel de binnen- als buitenzijde goed moet reinigen met lauwwarm water en een toycleaner om eventuele (schadelijke) bacteriën te minimaliseren. Met het CleanStream Anaal Douche Opzetstuk ben je altijd verzekerd van een hygiënische en veilige intieme douche!

Veelgestelde vragen over de CleanStream Unknown televisie

CleanStream Anaal Douche Opzetstuk. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van CleanStream Anaal Douche Opzetstuk. zijn als volgt:

AE665.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Geen info beschikbaar

De inhoud van CleanStream Anaal Douche Opzetstuk. is , er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van CleanStream Anaal Douche Opzetstuk. is Nederland.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten