1. CleanStream Opblaasbare anaalplug met klysma.

CleanStream Opblaasbare anaalplug met klysma.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met CleanStream weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over CleanStream Opblaasbare anaalplug met klysma. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties CleanStream Opblaasbare anaalplug met klysma.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

de720

Allergeneninformatie

Geen info beschikbaar

Inhoud

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Nederland

Omschrijving van CleanStream Opblaasbare anaalplug met klysma.

De CleanStream Opblaasbare anaalplug met klysma is een populaire sextoy onder klysma-gebruikers. De plug heeft een rubberen slang waar de vloeistof doorheen loopt terwijl deze wordt opgeblazen. Eenmaal ingebracht en opgeblazen, kan de grote slang op een klysmazak worden aangesloten. U kunt de vloeistof via de anaalplug naar de dikke darm stroom laten lopen. De opblaasbare plug voorkomt dat de sextoy tijdens het sproeien naar buiten wordt geduwd. De CleanStream Opblaasbare anaalplug heeft een handige afmeting van 4,5 cm lengte en 1,5 cm tot 2 (opgeblazen) breedte. Bij het gebruik van de anaalplug met klysma is het belangrijk om zowel de binnen- als buitenzijde goed te reinigen met lauwwarm water en een toycleaner om eventuele schadelijke bacteriën te minimaliseren. Als u de intiem douche zowel anaal als vaginaal gebruikt, is het belangrijk om deze stap toe te passen.

Veelgestelde vragen over de CleanStream Unknown televisie

CleanStream Opblaasbare anaalplug met klysma. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van CleanStream Opblaasbare anaalplug met klysma. zijn als volgt:

de720.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Geen info beschikbaar

De inhoud van CleanStream Opblaasbare anaalplug met klysma. is , er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van CleanStream Opblaasbare anaalplug met klysma. is Nederland.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten