1. SteamYour-V.com Vagina reiniger Proefverpakking.

SteamYour-V.com Vagina reiniger Proefverpakking.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Steamyour-v.com weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over SteamYour-V.com Vagina reiniger Proefverpakking. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties SteamYour-V.com Vagina reiniger Proefverpakking.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

Natuurlijke bladeren uit de bossen van Suriname

Allergeneninformatie

Geen allergenen bekend

Inhoud

20 g

Aantal stuks in verpakking

2 stuk(s)

Inhoud per dispenser

10 g

Land van oorsprong

Omschrijving van SteamYour-V.com Vagina reiniger Proefverpakking.

Met SteamYour-V.com Vagina reiniger Proefverpakking krijgt u een krachtige, gepatenteerde formule die uw intieme gebieden grondig reinigt en verzorgt. Deze innovatieve, klinisch bewezen formule is speciaal ontworpen om uw vagina te helpen bij het voorkomen van geur, krampen, jeuk en andere ongemakken. De formule is verrijkt met aloë vera, tea tree olie en kamille-extract. Deze ingrediënten zorgen voor een effectieve, maar milde reiniging, zonder de natuurlijke pH-balans te verstoren. De proefverpakking bevat 10ml, wat meer dan genoeg is voor uw dagelijkse intieme verzorging. Bovendien is het ook geschikt voor gebruik in combinatie met vaginale ballonnen, tampons, pessaries en andere intieme producten. Dankzij de handige kleine verpakking is het perfect voor op reis of voor dagelijks gebruik thuis. De SteamYour-V.com Vagina reiniger Proefverpakking wordt geleverd met een gebruiksaanwijzing. U kunt hierin lezen hoe u het product optimaal gebruikt. Bovendien is het product 100% veganistisch, dierproefvrij en vrij van parabenen en sulfaten.

Veelgestelde vragen over de Steamyour-v.com Unknown televisie

SteamYour-V.com Vagina reiniger Proefverpakking. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van SteamYour-V.com Vagina reiniger Proefverpakking. zijn als volgt:

Natuurlijke bladeren uit de bossen van Suriname.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Geen allergenen bekend

De inhoud van SteamYour-V.com Vagina reiniger Proefverpakking. is 20 g, er zitten 2 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is 10 g.

Het land van oorsprong van SteamYour-V.com Vagina reiniger Proefverpakking. is .

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten