1. Chilly Intiemverzorging protect pomp (300ml).

Chilly Intiemverzorging protect pomp (300ml).

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Chilly weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Chilly Intiemverzorging protect pomp (300ml). en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Chilly Intiemverzorging protect pomp (300ml).

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

Niet bekend

Allergeneninformatie

geen allergenen informatie bekend

Inhoud

300 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Europa

Omschrijving van Chilly Intiemverzorging protect pomp (300ml).

Chilly Intiemverzorging Protect pomp is een wasemulsie die speciaal is ontwikkeld om je intieme zone te beschermen en te verzorgen. De formule is zo samengesteld dat het jeuk en irritatie vermindert en je een gevoel van frisheid en comfort geeft. De protect pomp is verpakt in een makkelijk te gebruiken pompfles. De wasemulsie bevat extra verzorgende ingrediënten zoals chamomile, shea butter en aloë vera die de huid verzachten, hydrateren en beschermen. De unieke formule bevat ook kamille-extract en een PH-waarde die is aangepast aan het gevoelige intieme gebied. De luchtige textuur van de emulsie zorgt dat het snel wordt opgenomen en biedt je een optimaal gevoel van frisheid en comfort.

Veelgestelde vragen over de Chilly Unknown televisie

Chilly Intiemverzorging protect pomp (300ml). is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van Chilly Intiemverzorging protect pomp (300ml). zijn als volgt:

Niet bekend.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

geen allergenen informatie bekend

De inhoud van Chilly Intiemverzorging protect pomp (300ml). is 300 ml, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van Chilly Intiemverzorging protect pomp (300ml). is Europa.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten