1. Opzet bidet.

Opzet bidet.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met Steamyour-v.com weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over Opzet bidet. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties Opzet bidet.

Type product

Vaginale wasemulsie

Ingrediënten

Natuurlijke bladeren uit de bossen van Suriname

Allergeneninformatie

NVT

Inhoud

3.5 l

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

3.5 l

Land van oorsprong

Omschrijving van Opzet bidet.

Met deze opzet bidet van Steamyour-v.com kun je een ontspannen en hygiënische ervaring beleven. De opzet bidet is gemaakt van een hoogwaardig materiaal en is eenvoudig te installeren. U kunt bijvoorbeeld het bad of de douche gebruiken om te stomen met de 100% natuurlijke reinigende stoombladeren. De stoombladeren bieden een diepe reiniging en verzorging voor uw huid. Ze helpen bij het verwijderen van dode huidcellen en het verminderen van littekens en acne. Daarnaast verlichten ze vermoeide spieren en verlichten ze stress. De stoombladeren zijn gemaakt van de beste materialen, waardoor ze lang meegaan. U krijgt hiermee een perfecte hygiëne-ervaring, zonder dat u daarvoor naar een spa hoeft te gaan. Deze opzet bidet is eenvoudig te gebruiken en biedt een krachtige stroom van stoom die uw huid verzacht. U kunt de temperatuur en sterkte instellen naar uw persoonlijke voorkeur. Met deze bidet kunt u binnen enkele minuten een hygiënische en comfortabele stoombehandeling genieten.

Veelgestelde vragen over de Steamyour-v.com Unknown televisie

Opzet bidet. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale wasemulsie.


De ingrediënten van Opzet bidet. zijn als volgt:

Natuurlijke bladeren uit de bossen van Suriname.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

NVT

De inhoud van Opzet bidet. is 3.5 l, er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is 3.5 l.

Het land van oorsprong van Opzet bidet. is .

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten