1. BUTTR GleamingJack Anaal Douche.

BUTTR GleamingJack Anaal Douche.

5/5

Het verzorgen van je intieme zone vraagt net weer voor een andere wijze dan voor de rest van je lichaam. Met BUTTR weet jij precies wat je nodig hebt voor een gezonde vagina. Lees hier alles wat je moet weten over BUTTR GleamingJack Anaal Douche. en koop het snel en eenvoudig aan via de online webshop middels de button hieronder.

Specificaties BUTTR GleamingJack Anaal Douche.

Type product

Vaginale douche

Ingrediënten

BUTTR005

Allergeneninformatie

Geen info beschikbaar

Inhoud

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud per dispenser

Land van oorsprong

Nederland

Omschrijving van BUTTR GleamingJack Anaal Douche.

De BUTTR Siliconen Anaal Douche is ontworpen om je comfortabel en veilig te laten genieten van je avonturen. De douche is gemaakt van premium kwaliteit siliconen. Deze is zacht en flexibel, waardoor deze makkelijk in je anus kan worden gebracht. Het smalle tuitje zorgt ervoor dat je een gerichte stroom water kunt gebruiken, waardoor je een grondige reiniging krijgt. De douche is eenvoudig in gebruik. Vul hem met lauwwarm water, breng het tuitje in en knijp in de bal om de anus te spoelen. Herhaal dit een aantal keren. Wanneer je klaar bent met reinigen, spoel je de douche uit met lauwwarm water en verwijder je eventuele bacteriën met een toycleaner. De BUTTR Siliconen Anaal Douche is een musthave uitrusting voor elke avonturier die veilige en schone avonturen wil beleven.

Veelgestelde vragen over de BUTTR Unknown televisie

BUTTR GleamingJack Anaal Douche. is een product bedoeld voor verzorging van je intieme delen. Het is een Vaginale douche.


De ingrediënten van BUTTR GleamingJack Anaal Douche. zijn als volgt:

BUTTR005.

De allergenen informatie vind je daarnaast hier:

Geen info beschikbaar

De inhoud van BUTTR GleamingJack Anaal Douche. is , er zitten 1 stuk(s) aantal stuks in de verpakking en de inhoud per dispenser is .

Het land van oorsprong van BUTTR GleamingJack Anaal Douche. is Nederland.

Bekijk ook onze andere intieme verzorgingsproducten